نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

واکنش‌ها به حمله مرگبار به نمازگزاران شیعه افغانستان در قندوز

واکنش‌ها به حمله مرگبار به نمازگزاران شیعه افغانستان در قندوز انفجار گروه تروریستی داعش در میان نمازگزاران مسجد جامع شیعیان در ولایت قندوز که منجر به شهادت بیش از ۱۰۰ نفر را در شد واکنش‌های تند داخلی و خارجی را در پی داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل با محکوم کردن حمله علیه شیعیان در ولایت قندوز گفت: حمله بر افراد غیرنظامی نقض حقوق اساسی بشر و قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما) نیز با محکوم کردن این حمله تاکید کرد: حادثه خونین در مسجد سیدآباد ولایت قندز بخشی از الگوی نگران کننده خشونت در افغانستان است و این سومین حمله مرگبار در این هفته است که نهاد‌های مذهبی را هدف قرار داده است.

از سوی دیگر «پاتریشیا گاسمن» مسئول بخش آسیایی دیدبان حقوق بشر نیز اظهار کرد: چنین رویداد‌هایی نشان می‌دهد که اقلیت‌ها و به ویژه شیعیان در افغانستان با خطر جدی روبرو هستند.

این بمب‌گذاری نشان می‌دهد که جان افغان‌ها تا چه حد با خطر روبرو است، به ویژه تهدید برای شیعیان واقعی است. جهان نباید نگاهش را از افغانستان دور کند برای اقلیت شیعه، جنگ پایان نیافته است.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز با محکومیت حمله به نمازگزاران در مسجد جامع سیدآباد ولایت قندوز گفت: اقدامات تروریستی در هر شکل و توسط هر طرفی انجام شود محکوم است.

«محمد محقق» رهبر حزب وحدت مردم افغانستان ضمن محکوم کردن حمله به مسجد جامع سیدآباد گفت: «باتوجه به تسلط طالبان بر کشور مسئولیت حفاظت از جان و مال و ناموس ملت بدوش آن‌ها می‌باشد که باید آن را بعهده بگیرند و در صورتیکه آن‌ها از تأمین امنیت مراکز دینى و فرهنگى مردم ناتوانند باید براى متولیان مساجد، حسینیه‌ها و مدارس دینى و فرهنگى سلاح و مجوز توزیع کنند که خود امنیت مراکز یاد شده را تأمین کنند در غیر آن صورت مسئولیت این کشتارهاى وحشیانه بدوش طالبان خواهد بود».

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی طالبان نیز با محکوم کردن حمله وعده داد که عاملان آن پیدا و مجازات خواهند شد.

«حامد کرزی» رئیس جمهور سابق افغانستان هم با محکومیت حمله آن را اسفبار خلاف تمام اصول و ارزش‌های انسانی و اسلامی است.

«عبدالله عبدالله» رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان نیز حمله به مسجد شیعیان در قندوز را یک جنایت نابخشودنی و غیرقابل توجیه دانست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار