پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

رئیس جمهور: صیانت از سلامت مردم از هر اقدامی ضروری‌تر است

رئیس جمهور: صیانت از سلامت مردم از هر اقدامی ضروری‌تر است رئیس‌جمهور با بیان اینکه مهم‌تر از تعداد دوز واکسن تزریقی، صیانت از سلامت مردم است، گفت: اقناع افکار عمومی در موفقیت مقابله با کرونا یک ضرورت است و باید تلاش کرد سطح رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از شیب نزولی به صعودی بازگردد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 23
کد خبر: ۱۰۶۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور صبح شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با قدردانی از زحمات همه کسانی که به‌نحوی در موضوع مبارزه با بیماری کرونا نقش دارند، گفت: در مسیر مقابله با کرونا، مسئله اقناع افکار عمومی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است.

 

وی افزود: همه کسانی که تریبون در اختیار دارند به‌ویژه رسانه ملی باید وضع موجود کشور را به‌ویژه در مقایسه با کشورهای دیگر تشریح و عملکردها و کیفیت مقابله با این بیماری را تبیین کنند.

 

رئیس‌جمهور گفت: همچنین ضرورت دارد بررسی‌های انجام‌شده در زمینه تأثیر واکسیناسیون عمومی بر سلامتی و ابتلای احتمالی افراد به‌شکل دقیق برای افکار عمومی توضیح داده شود تا کسانی که به‌هردلیل تاکنون از تزریق واکسن خودداری کرده‌اند، به انجام واکسیناسیون ترغیب شوند.

 

رئیسی درباره تزریق دوز سوم واکسن کرونا یا همان دوز یادآور گفت: دغدغه ما صیانت از سلامت افراد است و در این زمینه شیوه‌نامه‌ها و توصیه‌های کارشناسان مبنای عمل خواهد بود.

 

وی به لزوم تقویت زیرساخت‌ها برای مقابله موفق با موج احتمالی ششم بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: امیدواریم با موج جدیدی از بیماری مواجه نشویم، اما در هر صورت باید آمادگی داشته باشیم تا در برابر موج احتمالی بیماری مواجهه انفعالی نداشته باشیم.

 

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه "نباید اجازه دهیم موج احتمالی جدید بیماری مانند موج پنجم کشور را غافلگیر کند"، گفت: باید با تمهید اقدامات و آمادگی‌های لازم از تکرار مشکلات کشور در مواجهه با موج پنجم کرونا جلوگیری کنیم. وزارت بهداشت مکلف است وضع کشور را به‌دقت رصد کند و پیگیری‌های لازم را انجام دهد.

 

رئیسی گفت: علاوه بر رسانه ملی، بازگشایی دانشگاه‌ها و مدارس نیز می‌تواند بستری مناسب برای آموزش عمومی و مؤثر در زمینه اقدامات پیشگیرانه در برابر کرونا باشد که باید از این فرصت به بهترین شکل بهره برد.

 

وی بر ضرورت حمایت قوی از واکسن‌های ساخت داخل از سوی وزارت بهداشت تأکید کرد و افزود: دلیل واردات گسترده واکسن در مقطع کنونی، ضرورت مقابله سریع با گسترش بیماری است و اگر تولید داخل، نیاز کشور به واکسن را تأمین می‌کرد، واردات گسترده واکسن انجام نمی‌شد.

 

رئیس‌جمهور راجع به آغاز فعالیت سامانه ملی سلامت به‌شکل پایلوت هم گفت: اجرای آزمایشی این سامانه به‌دقت رصد شود تا بتوانیم پس از کاهش تعطیلی‌ها و محدودیت‌ها، با مدیریت هوشمند به‌شکلی بهتر و مؤثرتر شیوع کرونا را مدیریت کنیم./تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار