چالوس و آزادراه تهران–شمال یک طرفه شد جزئیات ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی بهمن ۱۴۰۴ آغاز حضوری نیمسال دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی از ۲ اسفند علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است

رئیس قوه قضاییه: امید داریم شاهد مبارزه با فساد از منشاء باشیم

رئیس قوه قضاییه گفت:باتوجه به اهتمام دولت سیزدهم در تقویت بازرسی ویژه ریاست جمهوری امید داریم با حضور حجت الاسلام درویشیان در این جایگاه شاهد مبارزه با فساد از منشا و در عمل کاهش ورود پرونده به قوه قضائیه باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 03
کد خبر: ۱۰۸۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه شب گذشته در آخرین جلسه حضور حجت‌الاسلام درویشیان رئیس پیشین سازمان بازرسی کل کشور در قوه، ضمن آرزوی موفقیت برای وی در سمت جدید به عنوان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، اظهار کرد: باتوجه به اهتمام دولت سیزدهم در تقویت بازرسی ویژه ریاست جمهوری امید داریم با حضور حجت الاسلام درویشیان در این جایگاه شاهد مبارزه با فساد از منشا و در عمل کاهش ورود پرونده به قوه قضائیه باشیم.

وی افزود: حُسن این امر را در آن می‌دانیم که وی به سبب سابقه فعالیت در سازمان بازرسی کل کشور به طور کامل با گلوگاه‌ها و بستر‌های فساد و دستگاه‌هایی که بیشتر مفاسد در آن‌ها به وقوع می‌پیوندد، آشنایی کامل دارد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: انتظار این است آقای درویشیان با توجه به تجارب و تخصص خود در دولت، اموری که ما در قوه قضاییه به دنبال آن هستیم ناظر بر انسداد گلوگاه‌های فساد و آسیب‌شناسی مفاسد اقتصادی و اداری و همچنین مبارزه با رانت خواری را به نحو احسن انجام دهد تا از وقوع فساد در منشاء و مبداء جلوگیری شود.

مصادیقی از وقوع فساد با تغییر کاربری اراضی و وارد آوردن خسارت به بیت‌المال از این طریق

رئیس قوه قضاییه در نشست فوق‌الذکر با تأکید بر لزوم حذف بستر‌ها و گلوگاه‌های فساد در دولت، یکی از این بستر‌های مهم فساد زا را «زمین» عنوان کرد و گفت: بسیاری از پرونده‌ها که به آسیب‌های جدی منتهی شده از زمین نشأت می‌گیرد که در اختیار دستگاه اجرایی قرار دارد و به بهانه‌های مختلف جهت تغییر کاربری و... در اختیار دیگران قرار می‌گیرد و این مسئله باعث ایجاد شکاف بزرگ بین غنی و فقیر می‌شود.

برخی افراد در سایه نبود نظارت در مورد ارز‌های ترجیحی، میلیارد‌ها میلیارد ثروت با همین روش به دست آورده‌اند

رئیس عدلیه همچنین در این نشست گفت: ارز‌های ترجیحی و غیر ترجیحی؛ یکی دیگر از بستر‌های فسادزا است.
رئیس دستگاه قضا در همین رابطه پیرامون نحوه تخصیص ارز‌های ترجیحی و نظارت بر نحوه تخصیص ارز و چگونگی مصرف آن، گفت: برخی افراد در سایه نبود نظارت، میلیارد‌ها میلیارد ثروت با همین روش به دست آورده‌اند و در کنار آن در کشور شاهد کوخ نشینی تهیدستان هستیم.

گلوگاه فساد؛ خرید زمین و سکه با تسهیلات بانکی مختص تولید و به جیب زدن سود‌های کلان!

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: «تسهیلات بانکی»؛ یکی دیگر از بستر‌های فساد زا است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: تعداد افرادی که بالای هزار میلیارد تومان معوقه بانکی دارند و برای آن‌ها پرونده‌هایی نیز تشکیل شده محدود است، اما همین تعداد نیز موجب اخلال در نظام بانکی شدند. بعضی افراد تسهیلات بانکی را به بهانه‌های مختلف مانند سرمایه‌گذاری دریافت کردند، اما این تسهیلات را در جای خود مصرف نکردند و اگر برای این مسئله به صورت ریشه‌ای تدبیر نشود اقدامات قضایی کم اثر خواهد بود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر