پمپئو: آمریکا نباید با ایران تعامل کند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

پمپئو: آمریکا نباید با ایران تعامل کند

وزیر خارجه سابق آمریکا با تکرار گزافه‌گویی‌های مقامات آمریکایی درباره ایران، از دولت بایدن خواست از ادغام ایران در جامعه جهانی جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 12
کد خبر: ۱۰۹۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا با تکرار گزافه‌گویی‌های مقامات آمریکایی درباره ایران با انتقاد از برنامه دولت جو بایدن برای پیوستن دوباره به توافق هسته‌ای، از دولت کنونی این کشور خواست از ادغام ایران در جامعه جهانی جلوگیری کند.

مایک پمپئو که با نشریه صهیونیستی JNS گفت‌وگو می‌کرد، مدعی شد: کاری که این دولت در قبال ایران انجام می‌دهد واقعاً خطرناک است. اگر دولت بایدن به برجام برگردد منابع و پول را در اختیار حکومتی قرار می‌دهد که اهدافش را به روشنی بیان کرده است.

وزیر خارجه سابق آمریکا همچنین مدعی شد: ما نباید به این روش با ایران تعامل کنیم. نباید آن‌ها را تأمین مالی کنیم و از آن‌ها حمایت کنیم و دنبال این باشیم که این آدم‌ها را در فضای جهانی ادغام کنیم.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بین ایران، ۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد (روسیه، انگلیس، چین، آمریکا و فرانسه) و آلمان در سال ۲۰۱۵ به امضا رسید. در سال ۲۰۱۸، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا خروج یک طرفه واشنگتن از این توافق را اعلام کرد.

۳۰ خرداد ماه بود که ششمین دور مذاکرات احیای برجام در وین پایان یافت، نشستی ذیل کمیسیون مشترک برجام که از فروردین امسال با هدف احیای این توافق در وین پایتخت اتریش آغاز و با حضور نمایندگان ایران و گروه ۱+۴ (چین، فرانسه، آلمان، روسیه، انگلیس) و حضور غیرمستقیم آمریکا تشکیل شد. اما با کارشکنی آمریکا در رفع تحریم‌ها هنوز مذاکرات به نتیجه مشخصی نرسیده است.

سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه دیروز (پنجشنبه) در اظهاراتی اعلام کرد که اگر آمریکا قصد بازگشت به برجام را دارد، باید در سیاست تحریم‌های ضد ایرانی خود بازنگری کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار