پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

جوزپ بورل:بازگرداندن برجام به مسیر اصلی بیش از همیشه ضروری است

جوزپ بورل:بازگرداندن برجام به مسیر اصلی بیش از همیشه ضروری است مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توییتی نوشت:بازگرداندن برجام به مسیر اصلی بیش از همیشه ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 26
کد خبر: ۱۱۱۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در توییتی درباره گفت‌وگوی تلفنی خود با وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران نوشت: پیش از مذاکرات وین با امیرعبداللهیان گفت‌وگو کردم. بازگرداندن برجام به مسیر اصلی بیش از همیشه ضروری است.

وی در خصوص این مکالمه افزود: ما یک امکان واقعی در پیش داریم و باید به سرعت بحث‌ها را در مورد همه موضوعات مطرح با عمل‌گرایی، واقع‌گرایی و حسن نیت به پایان برسانیم. همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی کلیدی است.

به گزارش فارس، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این گفت‌وگو در آستانه مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا تاکید کرد: اگر طرف‌های مقابل آماده بازگشت به تعهدات کامل خود و رفع تحریم‌ها باشند، دستیابی به یک توافق خوب و حتی فوری امکان‌پذیر است.

امیرعبداللهیان همچنین خطاب به بورل گفت: علی‌رغم عهدشکنی آمریکا و سه کشور اروپایی در برجام، ما با حسن نیت و جدیت در مذاکرات وین حضور می‌یابیم و خواهان توافق خوب و قابل راستی آزمایی هستیم. بازگشت به برجام در عمل باید به معنی پایبندی به تمام مفاد و محتوای آن باشد.

دوشنبه هشتم آذرماه وین میزبان مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) برای رفع تحریم‌های آمریکا خواهد بود و علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه ریاست هیأت ایرانی را برعهده دارد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار