علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است پرداخت پاداش ۷۰ هزار میلیاردی به معلمان/ مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر اخذ شد اژه‌ای: در تهران، فقط ۴ نفر از دستگیرشدگان فتنه اخیر، سابقه دستگیری در اغتشاشات ۱۴۰۱ را داشتند/ متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند درخواست جدایی زن از شوهری که نظافت را رعایت نمی‌کند جان باختن حدود ۱۰۰ دانشجو در حوادث اخیر / آمار دانشجویان بازداشتی بارش برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور سد‌های مهم و بزرگ کشور در وضعیت هشدار قرمز قرار گرفتند احتمال ۲۰ درصدی ابتلا به سرطان برای هر فرد منتظری: رسیدگی به پرونده‌های اعاده دادرسی با رعایت کامل اصول حقوقی انجام شود قوه قضاییه: هیچ پزشکی به‌دلیل ارائه خدمات درمانی به مجروحان حوادث تروریستی دی‌ماه بازداشت نشده است

حشره خطرناک در بندر عباس رویت شد/ پشه آئدس چیست؟

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از رویت شدن پشه خطرناک آئدس در محلات بندرعباس خبرداد و گفت: پیدا شدن این پشه خطرناک است و مردم مراقب باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، پشه آئدس در بندرعباس رویت شد و این پشه سلامت مردم را تهدید می‌کند.

دکتر فاطمه نوروزیان در بندرعباس اظهار داشت: مدت‌هاست در خصوص پشه آئدس در استان جلسات زیادی برگزار شده که اخبار و اطلاع رسانی جلسات از طریق رسانه‌ها منتشر شد، این پشه سال گذشته در بندر لنگه یافت شده و به سرعت اقداماتی برای از بین رفتن آن انجام شد.

وی افزود: در یکی دو روز گذشته نیز متاسفانه این پشه در محلات شهر بندرعباس یافت و سپس توسط همکاران حشره شناس ما صید شد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:، اما خوشبختانه این پشه خطر ویروسی نداشت و تاکنون نیز بیمار مشکوک نداشتیم و نیاز است اقدامات پیشگیرانه هر چه سریعتر توسط شهروندان رعایت شود.


"تب استخوان‌شکنی" که سلامت جامعه را تهدید می‌کند‌

وی تصریح کرد: از جمله اقداماتی که باید انجام شود این است که پشه‌های بالغ باید از بین بروند و تا شعاع یک کیلومتری مکانی که پشه آنجا رویت می‌شود باید ضدعفونی شود.

نوروزیان گفت: یکی از مناطقی که این پشه در آنجا زیست می‌کند بشقاب‌های زیر گلدان و اطراف آن است که آب در آنجا می‌ماند، گیاه بامبو نیز محلی برای رشد این پشه است و نقاطی که آب کولر جمع می‌شود نیز محل دیگری برای رشد و نمو این پشه خطرناک است.

وی ادامه داد: پشه در این محل‌ها می‌تواند تخم ریزی و رشد پشه باشد و به همین دلیل بایستی در منازل سم پاشی شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با توجه به اینکه از زمان یافت این پشه تا لحظه اقدام و سم پاشی مدت زمان زیادی نگذشت نشد اطلاع رسانی درستی به هم وطنان داشته باشیم از این رو انتظار می‌رود برای سلامت عمومی رسانه‌ها در کنار دانشگاه علوم پزشکی امر اطلاع رسانی در خصوص سم پاشی مناطق آلوده را انجام دهند.

وی اظهار داشت: وزارت بهداشت تعلل در خصوص سم پاشی را جایز ندانست و اعلام کرده باید به سرعت سم پاشی صورت گیرد.

نوروزیان گفت: این سم پاشی به مدت ۱۰ روز انجام می‌شود و امروز نیز مناطقی همچون بلوار مادر کوچه بذرافشان، بلوار مادر- خیابان بن‌بست دهخدا، بلوار مادر - خیابان امیرکبیر (حدفاصل تقاطع بلوار مادر تا خیابان ابن سینا) و بلوار مادر-کوچه گل آرا سم پاشی خانه به خانه انجام می‌شود که امیدواریم شهروندان با ماموران بهداشتی نهایت همکاری را برای رعایت سلامتی خود داشته باشند./رکنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار