به گزارش راهبرد معاصر، آمنه مصیبی کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان در گفتوگویی رسانهای با اشاره به تاثیر مصرف صبحانه مغذی در بهبود عملکرد نوجوان در مدرسه اظهار کرد: صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است، اما بسیاری از کودکان و نوجوانان به طور منظم وعده غذایی صبح را استفاده نمیکنند این در حالی است که خوردن یک صبحانه مغذی میتواند به دانشآموز کمک کند تغذیه بهتر و حتی عملکرد بهتری در مدرسه داشته باشد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: خوردن صبحانه در کنار خواب و ورزش، یکی از بهترین راهها برای شارژ مجدد باتری است. این یک فرصت عالی برای دریافت کربوهیدراتهای سرشار از انرژی همچون مواد غذایی مانند نان سبوسدار است.
مصیبی گفت: با استفاده از ترکیبات پروتئینی و کربوهیدرات مانند نان و پنیر، غلات سبوسدار با شیر یا مغزدانهها یا کره بادام زمینی، صبحانهای مقوی و پر انرژی دریافت کنید. صبحانه یک راه ایدهآل برای تقویت انرژی است بنابراین در کلاس خواب نمیروید!
افزایش تمرکز
وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان میدهد که خوردن یک صبحانه مغذی موجب بهبود عملکرد مغز به ویژه حافظه و یادگیری میشود. این امر برای یادگیری دانش جدید و استفاده بعدی از آن برای یک امتحان بزرگ ضروری است.
نمرههای بهتر
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان گفت: تحقیقات نشان میدهد نوجوانانی که صبحانه میخورند عملکرد تحصیلی بهتری دارند؛ محققان معتقد هستند که صبحانه مواد مغذی ضروری برای سیستم عصبی را برای تقویت قدرت مغز تامین میکند. همچنین صبحانه گرسنگی را کاهش میدهد که میتواند باعث حواسپرتی شود و عملکرد تحصیلی، رفتار و عزت نفس را مختل کند.
انتخابهای سالم
وی بیان کرد: کسانی که صبحانه میخورند تمایل دارند غذای سالمتری در طول روز انتخاب کنند که میتواند بر سلامت طولانی مدت تاثیر مثبت بگذارد. این ممکن است قانعکنندهترین دلیل برای لذت بردن از صبحانه قبل از یک روز طولانی مدرسه باشد. صبح سرد را با یک کاسه دلپذیر عدسی گرم یا نان و چای و پنیر آغاز کنید.
مصیبی به والدین توصیه کرد: کودکانتان را به خوردن صبحانه تشویق کنید، اگرچه ممکن است زمانبر باشد، اما خوردن صبحانه مغذی، برای نوجوان شما عادات غذایی سالم را ایجاد میکند که تا آخر عمر ادامه دارد./ ایسنا