توضیحات ویس کرمی درباره آخرین تغییرات لایحه رتبه بندی معلمان-راهبرد معاصر
 فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد

توضیحات ویس کرمی درباره آخرین تغییرات لایحه رتبه بندی معلمان

کمیسیون آموزش مجلس، لایحه رتبه‌بندی را به شکل آرمانی تغییر داد و همترازی با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این لایحه لحاظ شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، این روز‌ها لایحه رتبه‌­بندی معلمان به یکی از چالش‌های اصلی بودجه­‌ای و اداری دولت سیزدهم تبدیل شده است. از یک سو معلمان در تنگنای معیشتی قرار دارند و با مقایسه حقوق خود با سایر کارکنان قوه مجریه احساس بی­‌عدالتی می‌کنند؛ از سوی دیگر دولت سیزدهم با بدهی­‌های عظیم به جا مانده از دولت قبل و کمبود منابع مالی مواجه است.

البته طبق آخرین اخبار منتشر شده از سوی مجلس، رتبه‌بندی معلمان نهایی شده و قرار بر این است امروز در دستور کار صحن علنی قرار بگیرد.

مهرداد ویس‌کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، آخرین تغییرات لایحه رتبه‌بندی معلمان را اینگونه شرح می‌دهد: کمیسیون آموزش مجلس، لایحه رتبه‌بندی را به شکل آرمانی تغییر داد و همترازی با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این لایحه لحاظ شد، اما هیئت رئیسه از بارگذاری آن استنکاف کرد و ادعا این بود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد، بنابراین مجدد لایحه رتبه‌بندی برای اعمال اصلاحات به کمیسیون آموزش مجلس بازگشت و همترازی با دانشگاه‌ها حذف شد.

وی افزود: در نهایت رتبه‌بندی معلمان به گونه‌ای تنظیم شد که ارتباطی با هیئت علمی دانشگاه‌ها نداشته باشد، البته توقع معلمان این بود با رتبه‌های دانشگاهی تطبیق داده شوند و ۸۰ درصد آن‌ها حقوق بگیرند، اما این روند، ۱۷۰ هزار میلیارد بار مالی داشت که دولت دوازدهم تأمین ۲۰ هزار میلیارد تومان و دولت سیزدهم ۲۵ هزار میلیارد تومان در سال را پذیرفته بود. ۷۳۳ هزار و ۶۳۸ نفرمشمول رتبه‌بندی قرار می‌گیرند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار