چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

بورل: باید مانع هرگونه درگیری نظامی در اوکراین شویم

بورل: باید مانع هرگونه درگیری نظامی در اوکراین شویم مسؤول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا گفت: باید مانع هرگونه درگیری نظامی در اوکراین شویم زیرا اگر درگیری رخ دهد، مهار آن بسیار سخت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در کنفرانسی خبری در حاشیه دیدار وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا گفت: " درگیری در اتیوپی در حال تضعیف امنیت و ثبات منطقه‌ای" است.

اتیوپی از یک سال پیش صحنه درگیری مسلحانه میان نیروهای فدرال و جبهه مردمی آزادسازی تیگرای است و این درگیری با پیشروی جبهه تیگرای به سمت تعدادی از شهرهای اصلی از جمله آدیس آبابا شدت گرفته است.

دولت اتیوپی به دنبال تهدید جبهه آزادسازی تیگرای مبنی بر پیشروی به سمت آدیس آبابا، پایتخت این کشور در سراسر اتیوپی اعلام حالت فوق‌العاده کرده بود.

اتحادیه اروپا هشدار داده بود درصورتی که مذاکرات برای پایان نزاع در تیگرای اتیوپی به آتش بس منجر نشود، این کشور با خطر فروپاشی مواجه می‌شود.

آنتونیوگوترش، دبیرکل سازمان ملل روز شنبه با هماهنگی میانجی اتحادیه آفریقا، تماس‌های تلفنی را به طور جداگانه با آبی احمد، نخست وزیر اتیوپی و گبرمیشل، رهبر جبهه آزادیبخش خلق تیگرای برقرار کرد و از دو طرف درخواست کرد که به درگیری پایان داده و مذاکرات جامع را برای حل بحران آغاز کنند.

در پی پیشروی نیروهای تیگرای به سوی آدیس آبابا سفارت‌های آمریکا، ترکیه و فرانسه از اتباع خود در اتیوپی خواستند تا فورا این کشور را ترک کنند. سازمان ملل نیز خانواده‌های کارمندان خود در اتیوپی را از این کشور خارج می‌کند.

همچنین مسؤول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: باید مانع هرگونه درگیری نظامی در اوکراین شویم زیرا اگر درگیری رخ دهد، مهار آن بسیار سخت خواهد بود.

این مقام اروپایی افزود: تحرکات دیپلماتیک متعدد ما در توقف سیل مهاجران از سه کشور به بلاروس و پس از آن به اتحادیه اروپا موفقیت آمیز بود.

او در کنفرانس خبری بعد از نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا اشاره کرد، الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهوری بلاروس حسن نیت ندارد، او در حال حاضر با مشکلات بسیاری روبه‌رو است.

بورل تحمیل تحریم‌های جدید علیه روسیه از بابت وضعیت اوکراین را بعید دانست./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار