وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تسلط انصارالله یمن بر مناطق مرزی با عربستان

بر اساس اخبار منتشر شده گروه انصارالله توانست بخش زیادی از مناطق راهبردی منطقه الیتمه و مرکز شهرستان «خب الشعف» به کنترل خود دراورد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۰۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از اسپوتنیک، گروه انصارالله یمن، امروز (شنبه) اعلام کرد که در نبرد با نیرو‌های منصور هادی، رئیس‌جمهور مستعفی یمن، در استان الجوف و مرز جنوبی عربستان، پیشرفت‌های چشمگیری داشته است.

یک مقام نظامی یمنی در مصاحبه با اسپوتنیک اعلام کرد که گروه انصارالله پس از یک حمله گسترده توانست کنترل بخش زیادی از مناطق راهبردی منطقه الیتمه و مرکز شهرستان «خب الشعف» از توابع استان «الجوف» و تمام تپه‌های اطراف آن را در دست بگیرد.

او در ادامه افزود: «کنترل انصارالله بر کل منطقه الیتمه به آن‌ها این اجازه را می‌دهد تا عملیات تیپ‌های گارد مرزی را در این منطقه خنثی کند.»

این درحالی است که منابع خبری روز گذشته از درگیری بین نیرو‌های نجات ملی و مزدوران ائتلاف سعودی در نزدیکی مرز یمن با عربستان در مناطق بیابانی مابین استان الجوف و مرز جنوبی عربستان خبر دادند.

منطقه خب الشعف ۳۲ هزار کیلومتر مربع مساحت دارد که حدود ۷۰ درصد مساحت استان الجوف را به خود اختصاص داده است. گروه انصارالله به عنوان بخشی از عملیات نظامی خود برای کنترل شهر مأرب، به دنبال کنترل این منطقه با هدف منزوی کردن استان مأرب هستند.

پس از گذشت هفت سال از حمله ائتلاف سعودی به یمن، نیرو‌های انصارالله و کمیته مردمی یمن در آستانه آزادسازی استان راهبردی مأرب که از اهمیت بالایی برخوردار است، هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار