حقوق کارکنان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته نحوه تبدیل یارانه نقدی به کالابرگ + جزئیات پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت
عضو کمیسیون بودجه مجلس:‌

اصلاح پرداخت ارز ترجیحی به نفع اقشار ضعیف است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اصلاح در روند تخصیص ارز 4200 تومانی باعث می‌شو اقشار ضعیف جامعه بهتر بتوانند از این اعتبار تخصیص یافته استفاده کنند و کمتر شاهد سواستفاده‌ها در این حوزه خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۵۳۷

به گزارش راهبرد معاصر رحیم زارع عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح در تخصیص ارز ترجیحی کالاهای اساسی جلوی سواستفاده ها را می‌گیرد و مناسب است در کوتاه مدت این کار انجام شود.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی افزود:‌ اصلاح در روند تخصیص ارز 4200 تومانی باعث می‌شود تا جامعه هدف این طرح که اقشار ضعیف جامعه هستند بهتر بتوانند از این اعتبار تخصیص یافته استفاده کنند و کمتر شاهد سواستفاده‌ها در این حوزه خواهیم بود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با اصلاح این روند نظارت‌ها و کنترل‌ها بیشتر و بهتر خواهد بود و مدیریت بهتری بر منابع تخصیص یافته به این بخش انجام خواهد شد و باعث می‌شود در شرایط سخت بودجه‌ای که ما  امروز در آن قرار داریم منابع به صورت بهینه‌تر مورد استفاده قرار گیرد.

زارع خاطرنشان کرد:‌ یکی دیگر از راه‌هایی که می‌توان برای کاهش قیمت‌ها از آن استفاده کرد شکسته شدن بحث انحصار در بحث واردات است و لازم این کار این است که دولت برای واردات محصولاتی مثل دارو، نهاده و ... فراخوان بدهد و هر کسی بتواند کالایی را با قیمت ارزان‌تر و کیفیت بالاتر وارد کند این کار را انجام بدهد.

وی افزود: اینکه واردات در انحصار عده‌ای خاص باشد باعث می‌شود تا دولت برای واردات کالاهای نیاز جامعه نگاهش به دست این واردکنندگان باشد و خواسته‌های آنها را مدنظر قرار دهد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار