پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

ادغام معاونت‌های حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور صحت دارد؟

مشاور رسانه‌ای معاون رئیس جمهور در امور مجلس به انتشار شایعاتی در باره ادغام معاونت‌های پارلمانی و حقوقی رئیس جمهور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  ساسان والی‌زاده مشاور رسانه‌ای سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با انتشار مطلبی ضمن تکذیب خبر ادغام معاونت پارلمانی و معاونت حقوقی رئیس جمهور یا خبر جایگزینی فرد دیگری در معاونت پارلمانی گفت: جهت اطلاع باید بگویم که هم اکنون طرحی آماده ارائه به نهاد ریاست جمهوری شده است که با تصویب آن تشکیلات و ماموریت های معاونت پارلمانی توسعه پیدا خواهد کرد.

 

والی زاده ادامه داد: با توجه به فعالیت های گسترده معاونت پارلمانی رئیس جمهور شامل نظارت، هماهنگی، پیگیری و دفاع از لوایح دولت، هماهنگی معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی و پیگیری و گردش کار تصویب لوایح قانونی این ضرورت احساس شده است که این معاونت توسعه پیدا کند.

 

مشاور رسانه‌ای معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: به دلیل گستردگی فعالیت‌ها و وظایف، این معاونت درگذشته به درستی از معاونت حقوقی تفکیک شده است تا تمرکز بیشتری در این باره صورت پذیرد.

 

والی زاده همچنین افزود: تعاملات دولت و مجلس در موضوعات کلان سطح مطلوبی دارد و ارتباطات و دسترسی نمایندگان به رئیس جمهور و اعضای کابینه بیش از هر زمانی است. بحث های کارشناسی این دو قوه در برخی موضوعات نشان از جدیت دو مجموعه برای حل مشکلات کشور است و نباید برخی افراد از ابزارهای نظارتی رایج نمایندگان مانند سوال و تذکر و تعاملات متقابل را تعبیر به تقابل کنند.

 

مشاور رسانه‌ای معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ برخی بازتاب های رسانه ای که اخیرا در خصوص ادغام معاونت ها مطرح شده، اظهار داشت: این گونه شایعات برخاسته از رسانه های غیرحرفه ای و کم شناخته است که با فقر سوژه مواجهه هستند و بعضی مواقع دست به خلق سوژه می‌زنند، ولی به لحاظ اصول و اسلوب خبرنگاری و قواعد رسانه‌ای و مباحث مربوط به اعتبار منبع و اعتماد مخاطب، معلوم است که این روش های غیر حرفه ای محل اعتنا و اعتبار نیست./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار