ادغام معاونت‌های حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور صحت دارد؟-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

ادغام معاونت‌های حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور صحت دارد؟

مشاور رسانه‌ای معاون رئیس جمهور در امور مجلس به انتشار شایعاتی در باره ادغام معاونت‌های پارلمانی و حقوقی رئیس جمهور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  ساسان والی‌زاده مشاور رسانه‌ای سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با انتشار مطلبی ضمن تکذیب خبر ادغام معاونت پارلمانی و معاونت حقوقی رئیس جمهور یا خبر جایگزینی فرد دیگری در معاونت پارلمانی گفت: جهت اطلاع باید بگویم که هم اکنون طرحی آماده ارائه به نهاد ریاست جمهوری شده است که با تصویب آن تشکیلات و ماموریت های معاونت پارلمانی توسعه پیدا خواهد کرد.

 

والی زاده ادامه داد: با توجه به فعالیت های گسترده معاونت پارلمانی رئیس جمهور شامل نظارت، هماهنگی، پیگیری و دفاع از لوایح دولت، هماهنگی معاونین پارلمانی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی و پیگیری و گردش کار تصویب لوایح قانونی این ضرورت احساس شده است که این معاونت توسعه پیدا کند.

 

مشاور رسانه‌ای معاون پارلمانی رئیس جمهور تصریح کرد: به دلیل گستردگی فعالیت‌ها و وظایف، این معاونت درگذشته به درستی از معاونت حقوقی تفکیک شده است تا تمرکز بیشتری در این باره صورت پذیرد.

 

والی زاده همچنین افزود: تعاملات دولت و مجلس در موضوعات کلان سطح مطلوبی دارد و ارتباطات و دسترسی نمایندگان به رئیس جمهور و اعضای کابینه بیش از هر زمانی است. بحث های کارشناسی این دو قوه در برخی موضوعات نشان از جدیت دو مجموعه برای حل مشکلات کشور است و نباید برخی افراد از ابزارهای نظارتی رایج نمایندگان مانند سوال و تذکر و تعاملات متقابل را تعبیر به تقابل کنند.

 

مشاور رسانه‌ای معاون پارلمانی رئیس جمهور در پاسخ برخی بازتاب های رسانه ای که اخیرا در خصوص ادغام معاونت ها مطرح شده، اظهار داشت: این گونه شایعات برخاسته از رسانه های غیرحرفه ای و کم شناخته است که با فقر سوژه مواجهه هستند و بعضی مواقع دست به خلق سوژه می‌زنند، ولی به لحاظ اصول و اسلوب خبرنگاری و قواعد رسانه‌ای و مباحث مربوط به اعتبار منبع و اعتماد مخاطب، معلوم است که این روش های غیر حرفه ای محل اعتنا و اعتبار نیست./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار