گروه خونی بر نحوه انتقال کووید ۱۹ اثرگذار است؟-راهبرد معاصر
رکورد پرجمعیت‌ترین خانواده جهان؛ مردی ۱۰۲ بار پدر و ۵۷۸ بار پدربزرگ شد وزیر بهداشت: سال ۲۰۲۵ را سال صلح برای کارکنان سلامت اعلام کنیم هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در دروس ریاضی، علوم و سواد خواندن با افت همراه است تهران ۲ درجه سردتر می‌شود | هشدار نارنجی برای ۴ استان

گروه خونی بر نحوه انتقال کووید ۱۹ اثرگذار است؟

بر اساس نتایج تحقیقات دانشگاه کنت احتمال انتقال ویروس از افراد مبتلا به بیماری به افرادی که دارای گروه خونی مشابه هستند، دو تا سه برابر بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر از پایگاه خبری گاردین، شواهد متعددی در سراسر جهان نشان دهنده اثرگذاری گروه خونی بر میزان عفونت ناشی از ویروس SARS-Cov-۲ است. این اثرگذاری به‌گونه‌ای است که گروه خونی O کمترین میزان حساسیت نسبت به ویروس را دارد و سایر گروه‌های خونی استعداد بیشتری برای ابتلا به عفونت دارند.

نتایج این تحقیقات علت کاهش ریسک عفونت افراد دارای گروه خونی O را توجیه می‌کند. در واقع همانطور که این افراد انتقال سایر گروه‌های خونی را پس می‌زنند، ذرات ویروس منتقل شده از افرادی را که داری گروه خونی غیراز O‌ هستند نیز، پس می‌زنند و از عفونت رها می‌شوند.

از طرف دیگر دارندگان گروه خونی O توانایی انتقال خون به همه گروه‌های خونی را دارند و به نحو مشابهی می‌توانند ویروس را به دارندگان سایر گروه‌های خونی نیز منتقل کنند. به همین ترتیب دارندگان گروه خونی A که بیشترین فراوانی را در بین گروه‌های خونی دارند، بیش از سایرین در معرض ریسک آلودگی به ویروس و انتقال آن به سایرین قرار دارند.

به اعتقاد محققان نتایج این مطالعه می‌تواند راهنمایی برای اولویت‌بندی واکسیناسیون شهروندان بر اساس گروه خونی آن‌ها باشد. البته یادآوری می‌کنند که داشتن گروه خونی O‌ به معنای ایمن بودن در برابر ویروس نیست و حتما تمام شهروندان باید پروتکل‌های بهداشتی را به طور کامل رعایت کنند.

گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Epidemics منتشر شده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار