گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

مسکو:اتهام‌های آمریکا درباره حمله روسیه به اوکراین بی‌ پایه و اساس است

مسکو:اتهام‌های آمریکا درباره حمله روسیه به اوکراین بی‌ پایه و اساس است سفارت روسیه در آمریکا دربیانیه ای نوشت:اتهام‌های آمریکا مبنی بر اینکه روسیه برای حمله به اوکراین بهانه‌ای آماده می‌کند، بی‌ پایه و اساس است و تأییدی بر ادامه فشار مستمر بر مسکو است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۵ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر سفارت روسیه در آمریکا اظهارات تند اخیر مقام‌های واشنگتن علیه مسکو و ادعای آنها درباره بهانه‌جویی روسیه برای حمله به اوکراین را «بی‌اساس» خواند.

سفارت روسیه در آمریکا در صفحه فیسبوک خود بیانیه‌ای در واکنش به سخنان اخیر مقام‌های آمریکایی شامل سخنگویان کاخ سفید و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، این سفارتخانه اعلام کرد: «اتهام‌های آمریکا مبنی بر اینکه روسیه برای حمله به اوکراین بهانه‌ای آماده می‌کند، بی‌ پایه و اساس است و تأییدی بر ادامه فشار مستمر بر مسکو است».

سفارت مسکو در واشنگتن ادامه داد: «ما به اظهارات سخنگویان کاخ سفید و وزارت دفاع (پنتاگون) در جریان جلسات توجیهی آنها در ۱۴ ژانویه درباره آماده‌سازی ادعایی روسیه برای ایجاد نوعی بهانه جهت حمله به اوکراین توجه کردیم. نمایندگان دولت (آمریکا) در حال حاضر به تفصیل سناریوهای چنین تحریکاتی را توصیف می‌کنند و تاریخ آغاز نهایی "عملیات" (ادعایی حمله روسیه به اوکراین) را نام می‌برند. طبق معمول، هیچ مدرکی (برای اثبات این ادعاها) وجود ندارد».

از نظر این سفارتخانه، «چنین اظهاراتی مؤید فشار بی‌وقفه اطلاعاتی بر کشور ما است. علاوه بر این، همان سناریو تکرار می‌شود: یک "چپاندن و القای" یک حس وجود دارد که پس از آن بارها توسط رسانه‌ها تکرار و به خبر اصلی تبدیل می‌شود. روسیه مخالف جنگ است. ما طرفدار یک راه حل دیپلماتیک برای همه مشکلات بین‌المللی هستیم».

سفارت مسکو در واشنگتن افزود: «ما یک بار دیگر اعلام می‌کنیم: ادامه اتهام‌زنی‌ها علیه ما (روسیه) در ایالات متحده (هم در سطح رسمی و هم رسانه‌ای) بی اساس هستند...ما از ایالات متحده می‌خواهیم وارد کاری قابل توجه برای تضمین (ارائه) ضمانت‌های امنیتی مطرح شده در پیشنهادات طرف روسی بشود».

بیانیه فیسبوکی سفارت روسیه در آمریکا بعد از آن منتشر شده که مقام‌های ارشد آمریکایی ششامل وزیر خارجه آمریکا، سخنگویان پنتاگون و کاخ سفید روز جمعه (دیروز) یک بار دیگر مسکو را به تدارک برای حمله به اوکراین متهم کردند.

مقام‌های ارشد روسیه طی هفته‌های اخیر بارها ضمن رد این اتهام‌زنی‌ها اعلام کردند که مسکو قصدی برای حمله به اوکراین ندارد اما با الحاق این کشور به ناتو مخالف است.

مسکو همچنین به واشنگتن پیشنهاد مذاکره با موضوع ارائه تضمین‌های امنیتی داده و مقام‌های ارشد روسیه با همتایان آمریکایی خود در ژنو و همچنین مسئولان ناتو در بروکسل دیدارهای دوجانبه ترتیب دادند.

به رغم این دیدارها، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه با بیان اینکه آمریکا و ناتو پیشنهادات امنیتی مسکو را رد کرده‌اند، گفت این احتمال را که روسیه زیرساخت‌های نظامی خود را در کوبا و ونزوئلا مستقر کند، تأیید یا رد نمی‌کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار