ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت

محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۹۳

به گزارش ارهبرد معاصر محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.

برای ارزیابی ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت، محققان بیش از ۴۸۰۰ زن ۶۵ سال به بالا را که دیابت نداشتند و به طور مستقل زندگی می‌کردند، ثبت نام کردند.

به مدت ۲۴ ساعت در روز و به مدت یک هفته، این زنان دستگاهی را بر روی پای خود می‌بستند که تعداد گام‌های برداشته شده در هر روز را ثبت می‌کرد. سلامت زنان تا هفت سال تحت نظر بود و ۸ درصد در این مدت به دیابت مبتلا شدند.

الکسیس گاردونو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: نکته کلیدی مطالعه ما این است که به ازای هر ۱۰۰۰ قدم در روز، خطر ابتلا به دیابت در این جمعیت ۶ درصد کمتر بود.

این بدان معنا است که اگر یک فرد مسن به طور متوسط روزانه ۲۰۰۰ گام بیشتر علاوه بر فعالیت‌های قبلی خود بردارد، با کاهش ۱۲ درصدی خطر ابتلا به دیابت روبه‌رو است.

تحقیقات قبلی نشان داده اند که فعالیت بدنی منظم، همراه با رژیم غذایی بهبود یافته، خطر ابتلا به دیابت را در بزرگسالان کاهش می‌دهد.

وزارت بهداشت ایالات متحده حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید در هفته را برای کاهش خطر ابتلا به دیابت و سایر بیماری‌های مزمن توصیه می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده