وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور

ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت

محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۱۹۹۹۳

به گزارش ارهبرد معاصر محققان دانشگاه کالیفرنیا می‌گویند هرچه گام‌های بیشتری بردارید و پیاده روی‌های طولانی تری داشته باشید، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ کمتر می‌شود.

برای ارزیابی ارتباط بین راه رفتن و خطر دیابت، محققان بیش از ۴۸۰۰ زن ۶۵ سال به بالا را که دیابت نداشتند و به طور مستقل زندگی می‌کردند، ثبت نام کردند.

به مدت ۲۴ ساعت در روز و به مدت یک هفته، این زنان دستگاهی را بر روی پای خود می‌بستند که تعداد گام‌های برداشته شده در هر روز را ثبت می‌کرد. سلامت زنان تا هفت سال تحت نظر بود و ۸ درصد در این مدت به دیابت مبتلا شدند.

الکسیس گاردونو، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: نکته کلیدی مطالعه ما این است که به ازای هر ۱۰۰۰ قدم در روز، خطر ابتلا به دیابت در این جمعیت ۶ درصد کمتر بود.

این بدان معنا است که اگر یک فرد مسن به طور متوسط روزانه ۲۰۰۰ گام بیشتر علاوه بر فعالیت‌های قبلی خود بردارد، با کاهش ۱۲ درصدی خطر ابتلا به دیابت روبه‌رو است.

تحقیقات قبلی نشان داده اند که فعالیت بدنی منظم، همراه با رژیم غذایی بهبود یافته، خطر ابتلا به دیابت را در بزرگسالان کاهش می‌دهد.

وزارت بهداشت ایالات متحده حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید در هفته را برای کاهش خطر ابتلا به دیابت و سایر بیماری‌های مزمن توصیه می‌کند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار