با خاصیت‌های بی‌نظیر خیار آشنا شوید-راهبرد معاصر
فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم سالروز شهادت سید رضی موسوی لیگ برتر فوتبال؛ برتری ارزشمند ذوب‌آهن / شکست مس‌رفسنجان به دست دوستان شمس آذر و گل‌گهر با تساوی به رختکن رفتند انفجار خانه در یزد با سه کشته و ۶ مجروح / سه مصدوم، کودک هستند تصادف مرگبار در جاده آمل به محمودآباد / ۱ کشته و ۹ مصدوم اختلافات شخصی در چرداول یک نفر را به کام مرگ فرستاد پزشکیان: اگر برای نخبگان مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند عوارض مسکن های ساده برای التیام درد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است اعلام جزئیات و زمان آغاز فروش خودرو‌های پرطرفدار سایپا ناکامی قاچاقچیان در انتقال مواد افیونی هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند دادستانی: چهار عضو باند گروگانگیری در شرق کرمان بازداشت شدند یورونیوز مدعی شد: هواپیمای آذربایجان با پدافند روسیه سرنگون شد علت دود غلیظ در آسمان آبادان اعلام شد/ آتش‌سوزی در پالایشگاه

با خاصیت‌های بی‌نظیر خیار آشنا شوید

دلایل علمی متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد خوردن خیار می‌تواند به بهبود سلامتی شما کمک کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 30
کد خبر: ۲۴۳۲۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ خیار یکی از بهترین منابع پتاسیم به شمار می‌رود؛ به طوری که هر ۱۰۰ گرم از آن ۱۳۶ میلی‌گرم پتاسیم دارد. پتاسیم در خون اثرات سدیم را خنثی کرده و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می‌کند. علاوه بر این، خیار در تنظیم فشار خون هم مفید است.

هشت مورد از فوایدی که بدن با مصرف خیار از آنها بهره‌مند می‌شود، ذکر شده است:

۱) حفظ سلامت استخوان‌ها

خیار میوه‌ای کم‌کالری و غنی از مواد مغذی است. بر اساس تحقیقات، خیار سرشار از ویتامین K است که به ساخت و تقویت استخوان‌های قوی و سالم کمک می‌کند.

علاوه بر این، خیار غنی از سیلیکا است، این عنصر یک عنصر ضروری است که به ایجاد بافت‌های قوی و سالم در عضلات، رباط‌ها، تاندون‌ها، غضروف‌ها و استخوان‌ها کمک می‌کند.

۲) رفع بوی نامطبوع دهان

خیار به واسطه آب، فیبر و محتوای فتوشیمیایی خود می‌تواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خشکی دهان یکی از علل رایج بوی بد دهان است. جالب است بدانید بیش از ۹۵ درصد ساختار خیار، آب است و همین ویژگی خیار را به یک غذای آبرسان تبدیل می‌کند. زمانی که آب بدن کم می‌شود، دهان بزاق کمتری تولید می‌کند که می‌تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می‌تواند به آبرسانی دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول‌ها و فلاونوئید‌ها است که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند و در کاهش باکتری‌هایی که باعث بوی بد دهان می‌شوند، نقش مثبت دارند.

۳) کاهش فشار خون

خیار می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند، زیرا یک عدد خیار خام تنها ۶ میلی گرم سدیم دارد. بر اساس دستورالعمل‌های غذایی وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، رژیم غذایی سرشار از سدیم موجب افزایش فشار خون می‌شود. همچنین افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیشتر از ۱۵۰۰ میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.

۴) جلوگیری از دیابت

خوردن غذا‌هایی با شاخص گلیسمی پایین (GI) برای جلوگیری از دیابت مهم است. GI هر خوراکی از صفر تا ۱۰۰ متغیر است. هر چه شاخص گلیسمی یک عدد بیشتر باشد، قند خون فرد پس از خوردن آن بیشتر افزایش می‌یابد. خیار دارای شاخص گلیسمی ۱۵ است و یک خوراکی مفید برای بیماران دیابتی به شمار می‌آید.

خوردن غذا‌هایی با GI پایین می‌تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند، که این موضوع به نوبه خود در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نقش دارد.

۵) کاهش وزن

۱۰۰ گرم خیار حدود ۱۵ کالری مفید دارد. این مقدار همچنین یک گرم فیبر، ۱۵۰ میلی گرم پتاسیم و مقدار بسیار کمی کلسیم، آهن، منیزیم، زینک، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و ۱۶ میکرو گرم ویتامین K به بدن می‌رساند. افزودن این میوه پرخاصیت و کم‌کالری به برنامه غذایی، به طور چشمگیری در کاهش وزن مؤثر است. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار