رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

رشد 75 درصدی ترانزیت عبوری از ایران

معاون وزیر اقتصاد گفت: در 10 ماهه سال 1400 بیش از 10 میلیون و 228 هزار تن کالای خارجی از مسیر عبور کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 75 درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۲۰۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا مقدسی معاون وزیر اقتصاد و رییس کل گمرک ایران اظهارداشت: یکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم، توسعه تجارت با همسایگان و تسهیل تردد محموله‌های تجاری خارجی از مسیر جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: بر اساس اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های پنجم و ششم توسعه کشور هر ساله می‌بایست رشد 10 درصدی در ترانزیت را در کشور شاهد بودیم که متاسفانه در چند سال اخیر پس از رشدی مناسب، روند کاهشی را در ترانزیت داشتیم.

مقدسی گفت: سال 93 ترانزیت کالاهای خارجی به بیش از 13 میلیون تن رسیده بود که پس از آن نه تنها رشدی در این موضوع نداشتیم، بلکه در سال‌های 98 و 99 این میزان به هفت و نیم میلیون تن رسید.

معاون وزیر اقتصاد افزود: خوشبختانه ترانزیت در سال 1400 مجددا به مسیر رشد خود برگشته و در 10 ماهه امسال به بیش از 10 میلیون و 228 هزار تن رسیده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال به 12 میلیون و 400 هزار تن برسد.

مقدسی تاکید کرد: باید همه سازمان‌های مرتبط با ترانزیت در مسیر رشد ترانزیت و کوتاه کردن زمان عبور کالا از کشور و مقرون به صرفه بودن عبور کالا از ایران تلاش کنند تا تاکیدات رهبر انقلاب اجرایی شود.

رییس کل گمرک توضیح داد: قرار گرفتن کشور در نقطه اتصال کریدور های جنوب به شمال و شرق به غرب، راه‌اندازی کریدور ITI بین ایران، پاکستان و ترکیه در مسیرهای جاده ای و ریلی، اتصال دریای عمان به دریای سیاه، کریدور کتای، کریدور ایران، افغانستان و ازبکستان، راه‌اندازی eTIR بین ایران و ترکیه، ایران و آذربایجان و عملیاتی شدن موافقت نامه ترانزیتی ایران، آذربایجان و روسیه، راه اندازی کریدور امارات، ایران و ترکیه و.. اقداماتی است که می‌تواند به رشد تراتزیت کشور منجر شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر