قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی امروز دوشنبه ۱۰ شهریور + جدول فرزین: آرامش را به بازار ارز، کالا و بورس بازمی‌گردانیم صدور قرار جرم برای استخراج غیرقانونی رمزارز پیش‌بینی قیمت دلار فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا دوشنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۴ وزیر نیرو: با انتقال آب از سد طالقان به تهران، نیاز آبی سه میلیون نفر پاسخ داده خواهد شد دستور فوری وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز صادر شد نرخ تورم کالا‌های خوراکی اعلام شد تعرفه واردات خودرو در سال ۱۴۰۴ اصلاح شد + جزئیات ببینید/ یارانه‌تان به این دلیل قطع شد پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴ / رشد قیمت دلار ادامه دارد؟ حراج شمش طلا در ۱۱ شهریور/ ۲۳.۲ میلیارد دلار تامین ارز واردات پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۴ سد بلوبین آبگیری شد/ وزیر نیرو: نگرانی‌ها در حال برطرف شدن است

رشد 75 درصدی ترانزیت عبوری از ایران

معاون وزیر اقتصاد گفت: در 10 ماهه سال 1400 بیش از 10 میلیون و 228 هزار تن کالای خارجی از مسیر عبور کرد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 75 درصد رشد داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۲۰۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا مقدسی معاون وزیر اقتصاد و رییس کل گمرک ایران اظهارداشت: یکی از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم، توسعه تجارت با همسایگان و تسهیل تردد محموله‌های تجاری خارجی از مسیر جمهوری اسلامی ایران است.

وی افزود: بر اساس اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه‌های پنجم و ششم توسعه کشور هر ساله می‌بایست رشد 10 درصدی در ترانزیت را در کشور شاهد بودیم که متاسفانه در چند سال اخیر پس از رشدی مناسب، روند کاهشی را در ترانزیت داشتیم.

مقدسی گفت: سال 93 ترانزیت کالاهای خارجی به بیش از 13 میلیون تن رسیده بود که پس از آن نه تنها رشدی در این موضوع نداشتیم، بلکه در سال‌های 98 و 99 این میزان به هفت و نیم میلیون تن رسید.

معاون وزیر اقتصاد افزود: خوشبختانه ترانزیت در سال 1400 مجددا به مسیر رشد خود برگشته و در 10 ماهه امسال به بیش از 10 میلیون و 228 هزار تن رسیده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال به 12 میلیون و 400 هزار تن برسد.

مقدسی تاکید کرد: باید همه سازمان‌های مرتبط با ترانزیت در مسیر رشد ترانزیت و کوتاه کردن زمان عبور کالا از کشور و مقرون به صرفه بودن عبور کالا از ایران تلاش کنند تا تاکیدات رهبر انقلاب اجرایی شود.

رییس کل گمرک توضیح داد: قرار گرفتن کشور در نقطه اتصال کریدور های جنوب به شمال و شرق به غرب، راه‌اندازی کریدور ITI بین ایران، پاکستان و ترکیه در مسیرهای جاده ای و ریلی، اتصال دریای عمان به دریای سیاه، کریدور کتای، کریدور ایران، افغانستان و ازبکستان، راه‌اندازی eTIR بین ایران و ترکیه، ایران و آذربایجان و عملیاتی شدن موافقت نامه ترانزیتی ایران، آذربایجان و روسیه، راه اندازی کریدور امارات، ایران و ترکیه و.. اقداماتی است که می‌تواند به رشد تراتزیت کشور منجر شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده