معاونت پرورشی آموزش و پرورش منصوب شد-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

معاونت پرورشی آموزش و پرورش منصوب شد

بالاخره، یکی از معاونت‌های آموزش و پرورش که مدیر نداشت، صاحب سرپرست شد، اما هنوز تکلیف معاونت‌های اصلی آموزش و پرورش مشخص نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 31
کد خبر: ۱۲۰۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حال حاضر دو ماه است که یوسف نوری به عنوان وزیر آموزش و پرورش، سکان زیربنایی‌ترین و بزرگترین دستگاه دولت را به دست گرفته است.

در این مدت، انتصاب انجام شده است؛ اولین انتصاب، «نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری» بود که «ابوالفضل پریمی» منصوب شد؛ پس از وی، «مصطفی عطاران» و «علیرضا کاظمی» به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش انتخاب شدند.

چهارمین انتصاب، انتخاب «قاسم احمدی لاشکی» به عنوان «نماینده وزیر در سفر‌های استانی ریاست جمهوری» بود و بعد از وی، «مصطفی بابایی سارویی»، سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش شد.

در ادامه، دو مدیرکل آموزش و پرورش استان منصوب شدند که «محمدخلیل عسکری» به عنوان «مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس» و «علیرضا کریمیان» به عنوان «مدیر کل آموزش وپرورش شهر تهران» انتخاب شدند.

هشتمین انتصاب هم نصیب «احمد محمودزاده» شد که به عنوان «رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی» از وزیر آموزش و پرورش حکم گرفت.

اما نهمین انتصاب به «رضا رضایی» رسید که به عنوان «مدیرکل آموزش وپرورش استان کرمان» منصوب شد؛ در ادامه وزیر آموزش و پرورش ۴ انتصاب همزمان داشت که «صادق ستار‌ی‌فرد به عنوان معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش»، «حمید طریفی حسینی به عنوان رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی»، «مهدی فیاضی به عنوان رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور» و «مجتبی همتی‌فر به عنوان سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک» انتخاب شدند.

انتصاب‌های بعدی شامل «سیدرضا نظری» به عنوان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان، «حسنعلی میرعبدی» به عنوان سرپرست اداره کل آموزش وپرورش استان سیستان و بلوچستان، «حجت اله الماسی» به عنوان سرپرست دفتر وزارتی، «علی باقرزاده فاروجی» به عنوان «مشاور وزیر» و «علیرضا نبی» به عنوان «رابط وزارت آموزش و پرورش در ایجاد بستر کارآفرینی و اشتغال دانش‌آموزان هنرستان‌های فنی و حرفه ای» منصوب شدند.

نوزدهمین انتصاب به «مصطفی عطاران» به عنوان «سرپرست مرکز حراست» رسید؛ بعد از آن «محمود نقوی» به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان همدان»، «علیرضا رحیمی» به عنوان «سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم» و «علی حجرگشت» به عنوان سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان البرز منصوب شدند.

وزیر آموزش و پرورش در بیست و سومین انتصاب خود، عباس نجار را به عنوان «سرپرست مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری» انتخاب کرد و بعد از آن «علی اسماعیلی» به عنوان سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان منصوب شد.

بیست و پنجمین انتصاب وزیر آموزش و پرورش بالاخره به معاونت پرورشی و فرهنگی رسید؛ معاونت مهمی که با آمدن وزیر آموزش و پرورش و حکمی که وی به علیرضا کاظمی به عنوان مشاور داده بود، بدون مدیر مانده بود؛ اینک «اصغر باقرزاده»، به عنوان «سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی» منصوب شده است.

اما بیست و ششمین انتصاب هم به «علی پارسانیا» رسید که به عنوان «مشاور وزیر در اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پروش» منصوب شد.

هنوز تکلیف معاونت‌های مهم آموزش و پرورش، چون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش که مدیرش بازنشسته شده است و معاونت برنامه‌ریزی و توسعه منابع که مأموریت مدیرش پایان یافته و از این وزارتخانه رفته، مشخص نشده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر