پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

از گرم کردن دوباره این غذا‌ها بپرهیزید

ممکن است ترکیبات مضری پس از گرم‌کردن دوباره در برخی غذا‌ها ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، منجمد کردن مواد غذایی و نگهداری در یخچال راهکار موثر و سالم برای جلوگیری از فاسد شدن آنهاست که می‌توان پس از گرم‌کردن کامل دوباره مصرف کرد.

اما راهکار گرم کردن مجدد در مورد بعضی خوراکی‌ها نباید انجام شود، زیرا ارزش تغذیه‌ای شان را از دست می‌دهند و حتی ممکن است ترکیبات مضری پس از گرم‌کردن دوباره در آن‌ها ایجاد شود.

در ادامه این مطلب، به مواد غذایی اشاره خواهیم کرد که بهتر است دوباره گرم نشوند. این مواد غذایی عبارتند از:
اسفناج

اسفناج حاوی ترکیباتی به‌نام نیترات است که خطری برای سلامت بدن ندارد. اما زمانی که اسفناج پس از یک‌بار فرایند پخت دوباره گرما را تحمل می‌کند، نیترات به نیتریت تبدیل می‌شود که برای سلامت مضر خواهد بود و می‌تواند زمینه‌ساز رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی شود.
قارچ

قارچ معمولا در تهیه انواع سس و فست‌فود استفاده می‌شود، اما در صورت باقیماندن، نباید آن را دوباره گرم کرد. به نظر متخصصان، روند گرمای دوباره قارچ موجب تغییراتی در بافت آن می‌شود که مشکلاتی برای هضم ایجاد می‌کند و زمینه‌ساز نفخ خواهد بود.
سیب‌زمینی

بعضی افراد برای صرفه‌جویی در زمان مقداری سیب‌زمینی را آب‌پز یا نیمه سرخ‌شده در یخچال نگه می‌دارند تا بتوانند غذا را زودتر آماده کنند. اما این کار اصلا توصیه نمی‌شود، زیرا سیب‌زمینی تمام خواص خود را در این حالت از دست می‌دهد، موجب هضم مشکل‌تری می‌شود و حتی ترکیبات سمی ممکن است در آن به‌وجود آید. سیب‌زمینی سرد بهتر است فقط برای انواع سالاد استفاده کرد.
تخم‌مرغ

تخم‌مرغ نه‌تن‌ها طعم دلچسبی پس از گرم‌کردن دوباره ندارد بلکه در این حالت بسیاری از پروتئین‌های آن نیز تغییر می‌کند و هضم مشکل‌تری پیدا خواهد کرد./بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده