سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تجمع فرهنگیان امروز ۳ اسفند ۱۴۰۰ در اعتراض به عدم اجرای رتبه بندی معلمان

معلمان در ادامه تجمع‌های خود برای اجرای طرح رتبه‌بندی شغلی، همسان‌سازی حقوق و مزایا بار دیگر در شهر‌های مختلف ایران تجمع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، تجمع روز سه‌شنبه سوم اسفند در شهر‌هایی از جمله تهران، کرج، بهبهان، شیراز، لاهیجان، همدان، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه برگزار شد .

تجمع روز سه‌شنبه هفتمین تجمع سراسری معلمان در سه ماه گذشته است که در اعتراض به اجرا نشدن طرح رتبه‌بندی معلمان همسان‌سازی حقوق بازنشستگان معلمان ایران در سه ماه گذشته شش تجمع سراسری در شهر‌های مختلف برگزار کرده‌اند.


یکی از خواسته‌های معلمان اجرای طرح رتبه‌بندی است که به دلیل اختلاف‌ها درباره تامین بودجه آن هنوز اجرا نشده است.

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، ۲۷ دی خبر داده بود که این شورا مصوبه مجلس درباره رتبه‌بندی را به دلیل وجود «ابهام‌ها» رد کرده و به مجلس بازگردانده است.

در همین حال قاسم احمدی لاشکی، معاون حقوقی آموزش و پرورش، روز ۲۱ بهمن گفته بود که دولت و مجلس جلساتی برای رفع این ابهام‌ها برگزار کرده‌اند.

مجلس از روز یکشنبه بررسی بودجه ۱۴۰۱ را آغاز می‌کند و معمولا بررسی بودجه چند هفته زمان می‌برد. به همین دلیل زمان اصلی رفع ایرادات این لایحه هنوز مشخص نیست و درباره تصویب آن در امسال ابهام وجود دارد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر