دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

زلنسکی: ۲۴ ساعت آینده برای اوکراین بسیار مهم است

زلنسکی در تماس تلفنی با جانسون، ضمن اشاره به آماده باش نیرو‌های بازدارنده هسته‌ای روسیه، ۲۴ ساعت آینده را برای اوکراین حیاتی عنوان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۲۰۰

به گزارش راهبردمعاصر، دفتر نخست‌وزیر انگلیس در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: «بوریس جانسون در این تماس اعلام کرد که تمام تلاشش را انجام خواهد داد تا کمک‌های دفاعی بریتانیا و متحدانش به اوکراین برسد.»

وزرای خارجه اتحادیه اروپا با تامین ۴۵۰ میلیون یورو (۵۰۰ میلیون دلار) تسلیحات به نیرو‌های کی‌یف موافقت کردند. جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، پس از نشست مجازی شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا در اواخر روز یکشنبه به خبرنگاران گفت که این کمک همچنین شامل ۵۰ میلیون یورو برای تدارکات غیرکشنده مانند سوخت و تجهیزات حفاظتی خواهد بود و اتحادیه اروپا نیز قرار است جنگنده ارائه کند.

با تشدید اوضاع در خاک اوکراین، رئیس جمهور روسیه به نیرو‌های بازدارنده هسته‌ای این کشور دستور آماده باش داده است. لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل ضمن انتقاد از تصمیم پوتین مبنی بر آماده باش نیرو‌های بازدارنده هسته ای، این اقدام مسکو را عاملی بر افزایش تنش‌ها دانست و خواستار اتخاذ تصمیمات جدی برای مقابله با تصمیم پوتین شد.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو نیز به این تصمیم واکنش نشان داد و صحبت‌های اخیر را «لفاظی‌های خطرناک» توصیف کرد. استولتنبرگ این اقدام را یک رفتار غیر مسئولانه نامید و خواستار مقابله با آن شد.

اوضاع در خاک اوکراین وخیم گزارش شده است. شهردار کی‌یف از محاصره کامل پایتخت این کشور از سوی نیرو‌های روسی خبرداده است. به گفته این مقام روسی، تمامی خروجی‌ها مسدود شده و هیچ راهی برای تخلیه غیرنظامیان وجود ندارد.

پس از نفوذ نیرو‌های روسیه به خطوط اوکراین، درگیری‌های خیابانی در خارکف، دومین شهر بزرگ اوکراین نیز شدت گرفته است. مقامات اوکراین گفتند که نیرو‌های روسیه یک خط لوله گاز در خارکف را منفجر کردند و به یک انبار نفت در جنوب کی‌یف حمله کردند.

خیریه‌های بین‌المللی و گروه‌های اجتماعی خواستار کمک‌های مالی و بشردوستانه برای کمک به مردم اوکراین هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار