قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

درمان آلزایمر از معده شروع می‌شود

محققان می گویند بیماری آلزایمر فقط به مغز مربوط نیست و درمان آن از معده شروع می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر گروهی از آزمایشات علمی انجام شده توسط محققان انگلیسی نشان داد که ممکن است روده با دارو‌ها یا تغییرات رژیم غذایی، برای متوقف کردن زوال عقل، تحت تأثیر قرار گیرد.

کنفرانسی که در روز چهارشنبه در برایتون انگلیس برگزار شد، مجموعه‌ای از آزمایشات را ارائه داد که روده را با ایجاد بیماری آلزایمر مرتبط می‌کند.

میکروبیوم روده

یکی از کارآزمایی‌های ارائه‌شده در کنفرانس نشان داد که چگونه میکروبیوم‌های روده در بیماران مبتلا به آلزایمر به طور قابل توجهی با افراد بدون این اختلال تفاوت دارد.

کارآزمایی دیگری نشان داد که جوندگانی که مستقیماً از بیماران آلزایمر پیوند "مدفوع" دریافت کردند، در آزمایش‌های حافظه بدتر عمل کردند.

سطوح التهاب

آزمایش سوم نشان داد که سلول‌های بنیادی مغز که با خون بیماران مبتلا به این اختلال درمان شده‌اند، کمتر قادر به ساختن نورون‌های جدید هستند.

باکتری‌های روده بیماران بر سطوح التهاب در بدن تأثیر می‌گذارند که سپس از طریق خونرسانی بر مغز تأثیر می‌گذارد.(التهاب عامل اصلی در ایجاد بیماری آلزایمر است).

دکتر آیدینا سیلاجیک عصب‌شناس کالج کینگ لندن که در تجزیه و تحلیل نمونه‌های بیماران آلزایمر شرکت کرده، گفت که اکثر مردم از اینکه باکتری‌های روده می‌تواند بر سلامت مغزشان تأثیر بگذارند، متعجب هستند.

شواهد این امر در حال افزایش است و دانشمندان در حال ایجاد درک خود از چگونگی این اتفاق هستند.

پزشکان معمولاً زمانی بیماری آلزایمر را تشخیص می‌دهند که مخلوطی از پلاک‌های آمیلوئید و درهم‌تنیدگی‌های نوروفیبریلاری را پیدا کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار