ورشکستگی تامین اجتماعی صحت دارد؟ + علت-راهبرد معاصر
فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید مدارس قم فردا (چهارشنبه) غیرحضوری شد نیمه شرقی کشور رکوردار سرما شد  ادارات مازندران فردا تعطیل نیست؛ فعالیت مدارس غیرحضوری تردد رایگان بانوان با BRT و مترو در روز زن / برگزاری نمایشگاه خوداشتغالی زنان در ایستگاه‌های منتخب مترو مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل است / ادارات فعالند مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا هم تعطیل شدند گیلان ۲۷ آذرماه تعطیل نیست
جزییات هک سایت سازمان تامین اجتماعی به روایت پلیس فتا

ورشکستگی تامین اجتماعی صحت دارد؟ + علت

سرپرست تامین اجتماعی به ماجرای هک شدن سایت تامین اجتماعی و جنجال ورشکستگی تامین اجتماعی پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۰۲:۱۵ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در هفته گذشته سایت تامین اجتماعی مورد حمله هکرها قرار گرفت و هک شد و برای ساعاتی از دسترس خارج شد. به دنبال هک سایت تامین اجتماعی نامه ای منتشر شد که از ورشکستگی تامین اجتماعی حکایت داشت. انتشار خبر ورشکستگی تامین اجتماعی باعث نگرانی میلیون ها کارگر و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی شد که سرنوشت سوابق بیمه آنها در صورت صحت خبر ورشکستگی تامین اجتماعی چه خواهد شد.

 

ورشکستگی تامین اجتماعی صحت دارد؟

ورشکستگی تامین اجتماعی

 

با انتشار خبر ورشکستگی تامین اجتماعی، سرپرست این سازمان گفت که امنیت کامل تمامی سامانه‌ها، اطلاعات و سوابق بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان محرز است و جای هیچ نگرانی نیست.

 

محمدحسین زدا، سرپرست این سازمان، در صفحه اینستاگرام خود نوشت که نیروهای این سازمان «در کمترین زمان ممکن از این حمله آگاه، در سریع‌ترین زمان ممکن وارد عمل شده و مقابله کرده و ابعاد فنی را بطور کامل بررسی و اقدامات لازم را انجام دادند».

 

وی گفت که این گروه «برای دقایق بسیار کوتاهی» توانست به سایت خبری سازمان تامین اجتماعی «نفود و اطلاعات مبهم و دستکاری شده خود را منتشر کند». این اطلاعات دستکاری شده شامل نامه ورشکستگی تامین اجتماعی نیز بودند.

 

ورشکستگی تامین اجتماعی صحت دارد؟

ورشکستگی تامین اجتماعی

 

گفتنی است یک گروه هکر به نام «تپندگان» روز پنج‌شنبه با انتشار تصاویری اعلام کرد که وب‌سایت سازمان تامین اجتماعی را هک کرده است. آنها مدعی ورشکستگی سازمان تامین اجتماعی شدند.


این گروه نامه حسین امیری گنجه، سرپرست اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان تامین اجتماعی، به سرپرست این سازمان را نیز برای چند رسانه از جمله رسانه های خارج از ایران ارسال کرد.

 

در این نامه گنجه هشدار داده که در صورت پرداخت نشدن بدهی ۱۹۰ هزار میلیارد تومانی دولت به سازمان تامین اجتماعی، این سازمان «ورشکست» خواهد شد.

 

فارغ از اینکه خبر ورشکستگی تامین اجتماعی صحت دارد یا خیر، بحران صندوق های بازنشستگی سال ها است که وجود دارد و با سوء مدیریت و انتصابات سیاسی هر سال بدتر می شود. صندوق تامین اجتماعی به زعم کارشناسان هر چند شاید هنو ورشکسته تلقی نشود اما وضعیت ان بحرانی است و اگر مدیریت نشود کشور را با یک چالش بزرگ مواجه خواهد کرد.

علت ورشکستگی تامین  اجتماعی/ علت وضعیت بحرانی صندوق های بازنشستگی

 

توضیحات پلیس فتا در باره ورشکستگی تامین اجتماعی

در همین حال معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از رفع مشکل سایت رسمی سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: بررسی فنی و تخصصی وقوع این حادثه در پلیس فتا ناجا در حال بررسی است و متعاقبا گزارشات تکمیلی به شهروندان اعلام خواهد شد.

 

سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر دیفیس و ایجاد تغییر ظاهری در صفحه پورتال خبری سایت رسمی سازمان تامین اجتماعی، بررسی موضوع در دستور کار کارشناسان واکنش سریع این پلیس قرار گرفت.

 

او با اشاره به اینکه در بررسی به عمل آمده ادله دیجیتال در این خصوص جمع آوری شد، از رفع مشکل سایت رسمی سازمان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: بررسی فنی و تخصصی وقوع این حادثه در پلیس فتا ناجا در حال انجام است و گزارشات تکمیلی در خصوص شناسایی عاملان این موضوع متعاقبا به شهروندان اطلاع رسانی خواهد شد.

 

سرهنگ پاشایی به مسئولان رایانه شرکت‌ها و ادارات توصیه کرد: سیستم‌های رایانه‌ای خود را به نرم افزارهای ضدجاسوسی و آنتی ویروس مجهز کرده و آن‌ها را به روز نگه دارند و از کلیک کردن روی لینک‌ها و ایمیل‌های ناشناس خودداری کنند، حفره‌های امنیتی وب سایت را شناسایی و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

 

معاون اجتماعی پلیس فتا در خاتمه گفت: مطابق ماده یک قانون جرائم رایانه‌ای هرکس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا جزای نقدی یا هر ۲ مجازات محکوم خواهد شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده