انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

محصولات فولادی و پتروشیمی برای ورود به بورس کالا احصاء می‌شوند

محصولات فولادی و پتروشیمی برای ورود به بورس کالا احصاء می‌شوند عضو کمیسیون صنایع مجلس با اعلام اینکه محصولات فولادی و پتروشیمی برای ورود به بورس کالا احصاء می‌شوند، گفت: طرح اصلاح سیاست‌های تنظیم بازار احتمالا در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون رأی‌گیری و تصویب می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر لطف‌الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز عصر کمیسیون صنایع و معادن اظهار داشت: در این جلسه طرح اصلاح سیاست‌های تنظیم بازار در حوزه فولاد و پتروشیمی مورد بررسی قرار گرفت و نمایندگان با حضور مسئولان دستگاه‌های اجرایی مرتبط، ابعاد مختلف این طرح را بررسی کردند.

وی افزود: طرح اصلاح سیاست‌های تنظیم بازار، به دنبال تنظیم بازار و ساماندهی زنجیره فولاد است و در یک ماده واحده، دو بند و سه تبصره تهیه شده است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: براساس این طرح کالاهایی که مشمول ورود به بورس کالا می‌شوند از سوی کمیته متشکل از وزیر صنعت، معاون امور معدنی این وزارتخانه، وزرای نفت و جهاد کشاورزی به تناسب موضوع، اتاق بازرگانی و وزیر اقتصاد احصا شده و مشمول ورود به بورس کالا می‌شوند تا با قیمت مناسب به جامعه عرضه شوند.

سیاهکلی اظهار داشت: هدف از این طرح تنظیم بازار در حوزه فولاد و پتروشیمی است، چرا که سال گذشته فقط 20 درصد از محصولات فولادی و پتروشیمی در بورس کالا عرضه شد و بقیه آن به صورت آزاد در بازار فروش رفت که منجر به گرانی 2 تا 2.5 برابری قیمت این محصولات و نارضایتی مردم و تولیدکنندگان شد.

وی ادامه داد: این طرح علاوه بر تنظیم بازار داخل، به دنبال صادرات این محصولات در حد ضرورت است، چرا که تولیدات ما در حوزه فولاد و پتروشیمی بیشتر از نیاز داخل است و لازم است به صورت تنظیم شده صادر نیز بشود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: در جلسه امروز بر روی این طرح جمع‌بندی لازم صورت گرفت و اگر ایرادات شورای نگهبان به بودجه 1401 در دستور کار روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری مجلس نباشد، روز سه‌شنبه در کمیسیون صنایع برای این طرح رأی‌گیری خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار