وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است
محمود عباس:

«معامله قرن» و تمامی توطئه‌ها به جهنم خواهند رفت

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پس از اقامه نماز عید فطر، ابراز امیدواری کرد که تمام توطئه‌ها علیه فلسطین از جمله طرح موسوم به «معامله قرن» به جهنم بروند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 05
کد خبر: ۱۲۸۴۰

به کزارش راهبرد معاصر ، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین امروز (چهارشنبه) پس از شرکت در نماز عید فطر در رام‌الله بار دیگر طرح «معامله قرن» را شکست خورده خواند.

به نوشته پایگاه خبری روزنامه القدس العربی، او در گفت‌و‌گوی کوتاه با خبرنگاران و پس از اهدای دسته گل به مزار «یاسر عرفات» رئیس فقید تشکیلات خودگردان، گفت: «از خداوند می‌خواهم تا عید را برای ما تکرار کند و بتوانیم سرزمینمان را آزاد و کشور مستقل فلسطینی را به پایتختی قدس شرقی تأسیس کنیم و بر تمامی توطئه‌هایی که علیه آرمان فلسطین از "معامله قرن" تا دیگر توطئه‌ها غلبه یابیم.»

 

محمود عباس در ادامه تأکید کرد که طرح موسوم به معامله قرن و دیگر توطئه‌ها به جهنم خواهند رفت و مردم فلسطین پایدار و شکیبا در سرزمین خود در مقابل تمامی توطئه‌ها باقی خواهد ماند. او یک بار دیگر نیز در هفت خرداد گذشته طرح معامله قرن را «ننگین» توصیف کرده بود.

 

در همین حال دهها هزار فلسطینی دیگر در شهر بیت‌المقدس با حضور در صحن مسجدالاقصی نماز عید فطر را اقامه کردند و این در حالی بود که مأموران رژیم صهیونیستی همچون روال گذشته مانع از ورود بسیاری از نمازگزاران به داخل مسجدالاقصی شدند. تدابیر شدید امنیتی نیز از سوی این رژیم در اطراف صحن برقرار بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار