افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

رئیس پلیس پایتخت: مشکل خاصی درباره اتباع افغانستانی در تهران وجود ندارد

رئیس پلیس پایتخت: مشکل خاصی درباره اتباع افغانستانی در تهران وجود ندارد رئیس پلیس تهران گفت: ما اتباع افغانستانی را مهمان عزیز خود می‌دانیم، احترام به آن‌ها از وظایف تمام افراد در نظام جمهوری اسلامی ایران است و هیچ مشکل خاصی در پایتخت درباره اتباع بیگانه نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرحله ۵۴ طرح رعد (نخستین مرحله از این طرح در سال ۱۴۰۱) با هدف برخورد با سارقان، مالخران، قاچاقچیان کالا و مواد مخدر توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ به اجرا درآمد.

امسال بحث ناامن‌سازی مراکز و پاتوق مجرمان در دستور کار پلیس تهران بزرگ قرار گرفته است و ۱۰۳ مورد از پاتوق سارقان و مالخران و ۱۵ مغازه که مرکز مالخری بود در مرحله ۵۴ طرح رعد مورد ضربه پلیس قرار گرفتند.

در این مرحله از طرح رعد ۷۱۲ سارق، مالخر و دیگر متهمان بازداشت و ۲۶ باند منهدم شدند و ۲ هزار و ۳۳۵ سرقت کشف شد که ارزش آن‌ها حدود ۲۷ میلیارد تومان است.

در این طرح، ۳۰ درصد سارقان در حوزه قطعات و محتویات وسایل نقلیه، ۲۳ درصد سارق در حوزه سرقت اماکن، ۱۷ درصد سرقت در معابر، ۹ درصد در امر قاپ‌زنی و موبایل‌قاپی، ۶ درصد سارق منزل و ۱۵ درصد سارق وسیله نقلیه و مغازه فعال بودند.

در این طرح پنج قبضه سلاح جنگی و ۶۸ قبضه سلاح سرد کشف شد همچنین ۱۶ هزار و ۴۹۵ انواع و اقسام کالای قاچاق کشف شد.

در طرح مذکور در حوزه یکی از سرکلانتری‌ها بالغ بر ۳ هزار و ۵۶۳ لیتر مشروبات الکی از دو کارگاه بزرگ تولید مشروبات الکی کشف شد.

سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس تهران در حاشیه این طرح درباره تکرار جرم توسط مجرمان و تجری مجرمان اظهار کرد: تکرار جرم و تعدد انجام جرم توسط یک مجرم، خود زمینه ارتقاء شدت برخورد با مجرمان را فراهم می‌کند که باید مدنظر قرار گیرد و ما نیز در پرونده‌های ارسالی به مراجع قضائی، این سوابق را لحاظ می‌کنیم، اما اینکه چه تصمیمی گرفته شود، در اختیار پلیس نیست.

وی تصریح کرد: همچنین اخیراً باب شده که مجرمان را به دنبال رضایت‌گیری از شکات می‌فرستند و همین بعضاً باعث شده که این افراد با گستاخی تمام شکات را تهدید کنند که به نظر می‌رسد برای این قضیه نیز باید فکری جدی شود همچنین باید متذکر شوم که پلیس نه متهمی را به دنبال رضایت‌گیری می‌فرستد و نه آدرس و اطلاعات شکات را به متهمان می‌دهد.

این مقام انتظامی درباره اقدامات پلیس در برخورد با روزه‌خواری نیز گفت: حتماً و قطعاً همه ما باید حرمت ماه مبارک رمضان را حفظ کنیم، پلیس نیز در دو بخش اقدامات پیشگیرانه و کنترلی، فعالیت‌های خود را در این ایام انجام می‌دهد.

وی افزود: وضعیت در تهران خوب است و انصافاً مردم نیز این موضوع را رعایت می‌کنند.

رحیمی با اشاره به مضاعف شدن کار پلیس در ایام ماه مبارک رمضان، بیان کرد: برقراری امنیت مجالس جزو مأموریت‌هایی است که علاوه بر اقدامات جاری، به مأموریت‌های پلیس اضافه می‌شود همچنین درباره شب‌های احیاء تمهیدات ویژه‌ای داریم و در این شب‌ها به طور کامل تا سحر آماده‌باش صددرصد خواهیم بود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سؤالی درباره برخورد پلیس با اتباع افغانستانی در تهران، گفت: ما اتباع افغانستانی را مهمان عزیز خود می‌دانیم و احترام به آن‌ها از وظایف تمام افراد در نظام جمهوری اسلامی ایران است و هیچ مشکل خاصی در پایتخت درباره اتباع بیگانه نداریم و همه موضوعات تحت کنترل است.

وی از هموطنان ایرانی و اتباع غیرایرانی خواست به توطئه‌های استکبار که قصد درگیری و تفرقه بین دو ملت دوست و مسلمان ایران و افغانستان را دارند، توجه نکنند و یادآور شد: مردم نباید به فضاسازی‌هایی که در فضای مجازی صورت می‌گیرد، توجه کنند، عزیزان افغانستانی مورد تکریم قرار دارند البته پلیس کنترل‌های لازم را بر آن‌ها دارد و احترام آن‌ها به طور کامل مدنظر ما است.

وی درباره رصد و کنترل بازار ارز نیز عنوان کرد: فعلاً مطلب خاصی درباره بازار ارز نداریم، اما طبیعتاً یکی از وظایف پلیس کنترل بازار ارز و افرادی است که قصد سوداگری را در این بازار داشته باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار