عربستان و اردن هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

عربستان و اردن هتک حرمت قرآن در سوئد را محکوم کردند

وزارت‌های خارجه عربستان و اردن اقدام افراط گرایان در سوئد مبنی بر اهانت به قرآن کریم و اقدامات تحریک‌آمیز علیه مسلمانان را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 18
کد خبر: ۱۲۹۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه عربستان بر اهمیت افزایش تلاش‌ها در راستای گسترش تعامل و گفتگو، تسامح و همزیستی، رد کردن خشونت، افراط گرایی و ممانعت از اهانت به ادیان و تمامی مقدسات تأکید کرد.

از سوی دیگر، هیثم ابو الفول، سخنگوی وزارت خارجه اردن، اقدام افراط گرایان دانمارکی در سوزاندن نسخه‌ای از قرآن کریم در سوئد را محکوم کرد.

وی در ادامه افزود، این اقدام محکوم و مردود است و با تمام ارزش‌ها و اصول دینی، اصول حقوق بشر و آزادی‌های اساسی تناقض دارد و به احساسات نفرت و خشونت دامن می‌زند و همزیستی مسالمت‌آمیز را تهدید می‌کند.

سخنگوی وزارت خارجه اردن همچنین تصریح کرد، در اشاعه و ترویج فرهنگ صلح و پذیرش دیگران، افزایش آگاهی نسبت به ارزش‌های مشترک و غنی‌سازی ارزش‌های آشتی و تسامح و رد کردن افراط گرایی، تعصب و تحریک به نفرت، به دلیل دین یا اعتقاد، مسئولیت جمعی وجود دارد.

ابوالفول بر لزوم مخالفت با تمامی اشکال خشونت و پناه بردن به راه‌های مسالمت‌آمیز برای بیان عقیده بدون فتنه‌انگیزی یا اهانت به احساسات دیگران تأکید کرد.

طی روز‌های گذشته شورش‌ها و ناآرامی‌های گسترده‌ای در شهر‌های مختلف سوئد از سوی گروه‌های راست افراطی آغاز شده است. ماجرا از آنجا آغاز شد که «راسموس پالودن»، رهبر حزب راست‌گرای افراطی دانمارک در یکی از محله‌های شهر‌های جنوبی سوئد که اکثریت جمعیت آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند، قرآن را به آتش کشید. این اقدام با اعتراض گسترده مسلمانان رو به رو شده است.

پالودن که یک وکیل دانمارکی است و تابعیت سوئد را نیز دارد در سال ۲۰۱۷ حزب "استریم کورس" را راه‌اندازی کرد. وب‌سایت این حزب بر موضوع "مبارزه با مهاجرت و اسلام ستیزی" تاکید ویژه‌ای دارد./ایسنا

ارسال نظر