اثرات همه گیری کرونا بر مغز-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

اثرات همه گیری کرونا بر مغز

متخصصان از دست دادن حافظه، خستگی و مشکل در تمرکز را از نشانه‌های ابتلا به کووید۱۹ اعلام کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۳ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 29
کد خبر: ۱۳۱۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، متخصصان همچنین معتقدند کسانی که به کووید۱۹ مبتلا نشده‌اند هم بر اثر همه گیری دچار افزایش خستگی، اختلال در تصمیم گیری و کاهش تمرکز و دقت شده‌اند.

متخصصان اظهار کرده اند که شرایط غیر قابل پیش بینی زندگی در دوران کووید و تاثیری که روی برنامه منظم روزانه افراد داشته منجر به ایجاد مشکلاتی شده است.

یکی از متخصصان مشهور عصب شناسی رفتاری درخواست کرده تحقیق‌های بیشتری در این باره انجام شود.

یکی از متخصصان در این باره می‌گوید: مردم در طول زندگی عادت‌هایی پیدا می‌کنند. مثلاً ما دوستانمان را روز‌های بخصوصی در هفته می‌بینیم و بعد ازظهر‌های مشخصی ورزش می‌کنیم که بهم خوردن این نظم و ترتیب می‌تواند وضعیت بسیار مشکلی ایجاد کند. قرار گرفتن در موقعیت نامعلوم بر بیولوژی مغز تأثیر می‌گذارد. ما معمولاً می‌توانیم تا حدی با شرایط غیر منتظره وفق پیدا کنیم، اما هر چه مدت طولانی‌تری در این شرایط باقی بمانیم، برای مغزمان بدتر خواهد بود. تحقیقات زیادی درباره تأثیر عفونت ناشی از کووید بر مغز انجام‌شده است. ما در ضمن می‌دانیم زندگی در شرایط همه‌گیری هم، به‌خودی‌خود بر عملکرد و سلامت مغز ما تأثیر داشته است.


تحقیقات بسیاری درباره تأثیر طولانی‌مدت ابتلا به کووید و کووید طولانی انجام‌شده است، اما بسیاری از افراد که به این ویروس مبتلا نشده اند معتقدند دو سال زندگی با محدودیت‌های مختلف تأثیر فراوانی روی آن‌ها گذاشته است.

این روز‌ها درخواست‌های بیشتری برای تحقیق درباره تأثیر‌های روانی زندگی در دوران همه‌گیری بر کسانی که به بیماری مبتلا نشده‌اند وجود دارد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار