ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

ازسرگیری تغذیه رایگان مدارس

ازسرگیری تغذیه رایگان مدارس با حضور وزیر آموزش و پرورش طرح تغذیه رایگان مدارس برای دانش‌ آموزان در البرز کلید خورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر وزیر آموزش و پرورش روز یکشنبه در آیین آغاز طرح کشوری تغذیه رایگان دانش‌آموزی که در مدرسه «اسدی لاری» محمد شهر در حوزه آموزش و پرورش ناحیه سه کرج کلید خورد، ضمن تبریک هفته معلم اظهار کرد: این طرح که اکنون در ۲ استان البرز و سیستان و بلوچستان آغاز شده و بودجه‌ای نیز برای آن تعیین شده است، با کمک نهادهایی چون بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی(ره) و خیرین توسعه یافته و از اول مهرماه آینده در استان‌های مختلف اجرایی می‌شود.

«یوسف نوری» با بیان اینکه بیشتر دانش‌آموزان صبحانه نمی‌خورند، بیان کرد: بر کسی پوشیده نیست که چقدر تغذیه مناسب دانش‌آموزان در روندیادگیری آنان مؤثر است.

وزیر آموزش و پرورش با ذکر این مهم که این بسته غذایی، تغذیه کاملی برای دانش‌آموزان در مناطق کم برخوردار است، خاطرنشان کرد: تغذیه دانش‌آموزان در سال‌های گذشته تعطیل شد در حالی که توجه به این مقوله یک برنامه اولویت‌دار است.

نوری با اشاره به اینکه ساختار قامتی دانش‌آموزان با اشکالاتی روبرو است، یادآورشد: ما باید در سال‌های گذشته اقداماتی انجام می‌دادیم تا دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی از این تغذیه استفاده می‌کردند.

وی در تشریح طرح کشوری تغذیه رایگان دانش‌آموزی تصریح کرد: این طرح که اکنون در ۲ استان البرز و سیستان و بلوچستان آغاز شده و بودجه‌ای نیز برای آن تعیین شده است، با کمک نهادهایی چون بنیاد مستضعفان، ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی(ره) و خیرین گسترده شده و از اول مهرماه آینده در استان‌های مختلف اجرایی می‌شود.

نوری با بیان اینکه یکی از شعارهای دولت سیزدهم، مردمی کردن امکانات و عدالت گستری است، افزود: دولت بودجه لازم را برای این طرح تامین خواهد کرد و ما نیز با کمک خیرین و نهادها تلاش می‌کنیم آن را در مناطق کم برخوردار گسترش دهیم.

نوری در بخش دیگری از سخنانش البرز را استانی مهاجرپذیر قلمداد کرد و گفت: سرانه فضای آموزشی این استان حتی از سیستان و بلوچستان نیز کمتر است که باید این امر را با جدیت بیشتری پیگیری کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه برای افزایش سرانه فضاهای آموزشی نیاز به همراهی خیرین داریم، ضمن قدردانی از خیرین مدرسه‌ساز گفت:۵۰ درصد کلاس‌های درس که جای مقدسی است را خیرین در کشور ساخته‌اند، لذا باید دست کسانی را که انفاق می‌کنند، بوسید./خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار