ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

ریابکوف:فنلاند و سوئد با تمام قوا به سمت از دست دادن حاکمیت خود پیش می روند

ریابکوف:فنلاند و سوئد با تمام قوا به سمت از دست دادن حاکمیت خود پیش می روند «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت: «اکنون مشخص شده است که فنلاند و سوئد با تمام قوا به سمت از دست دادن بخش قابل توجهی از حاکمیت خود پیش می‌روند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر معاون وزارت امور خارجه روسیه غروب سه شنبه به وقت تهران گفت، فنلاند و سوئد با پیوستن به ناتو امنیت خود را تقویت نمی‌کنند، بلکه در مسیر از دست دادن بیشتر حاکمیت خود هستند.

به گزارش خبرگزاری «تاس» «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت امور خارجه روسیه اظهار داشت: «اکنون مشخص شده است که این کشورها با تمام قوا به سمت از دست دادن بخش قابل توجهی از حاکمیت خود پیش می‌روند. سیاست آنها به هیچ عنوان در استکهلم و هلسینکی تعیین نمی‌شود. من می‌گویم که آنها در بسیاری از جنبه‌های کلیدی که مربوط به تضمین امنیت آنها است، از جمله جنبه‌های نظامی دنباله‌رو خواهند بود. امنیت آنها تقویت نخواهد شد.»

ریابکوف تصمیم فنلاند و سوئد برای پیوستن به ناتو را اشتباهی جدی توصیف کرد و گفت: «این دو کشور برای چندین دهه از مزایای آنچه که وضعیت بی طرف نامیده می شد برخوردار بودند.»

به گفته این دیپلمات ارشد، صرف نظر از اینکه فنلاند و سوئد به طور رسمی بخشی از ناتو بشوند یا خیر، رفتار این دو کشور از بسیاری جهات ضد روسی بود.

روز دوشنبه، سوئد تصمیم خود را برای ثبت درخواست برای عضویت در ناتو اعلام کرد. منابع خبری بعد از ظهر سه شنبه به وقت تهران از موافقت پارلمان فنلاند برای پیوستن به ناتو خبر دادند.

«متی وانانن» رئیس پارلمان فنلاند گفت: «پارلمان روز سه شنبه با ۱۸۸ رای موافق و ۸ رای مخالف طرح درخواست عضویت در ائتلاف نظامی ناتو را تصویب کرد.»

یک مقام ارشد پارلمانی روسیه روز یکشنبه از تقویت خطوط مرزی روسیه در صورت پیوستن فنلاند به ناتو خبر داد. «ویکتور بونداروف» رئیس کمیسیون امنیتی و دفاعی شورای فدراسیون (مجلس سنا) روسیه گفت که در صورت پیوستن فنلاند به ناتو، روسیه با ارسال نظامیان خود به مرز، این مناطق را تقویت خواهد کرد.

طرح فنلاند برای درخواست عضویت در ناتو روز پنجشنبه گذشته اعلام شد. تصمیم فنلاند برای عضویت در ناتو جبهه جدیدی را در پرونده تقابل میان روسیه و غرب گشوده است؛ فنلاند به عنوان یکی از کشورهای حوزه اسکاندیناوی، حدود هزار کیلومتر مرز با روسیه داشته و اولین کشور دارای مرز مشترک با این کشور محسوب می‌شود که قرار است در ناتو عضویت پیدا کند.

یک رسانه انگلیسی روز دوشنبه مدعی شد که یگان‌های موشکی روسیه با قابلیت حمل کلاهک اتمی به سمت مرز این کشور با فنلاند حرکت کرده‌اند. به نوشته روزنامه «میرر» ویدئویی که روز دوشنبه منتشر شد، استقرار یگان موشک‌های متحرک «اسکندر» را نشان می‌دهد که ظاهراً از یک بزرگراه به سمت مرز فنلاند در حال تردد هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار