جشنواره مهارت آموزی شبکه شاد در تابستان-راهبرد معاصر
جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

جشنواره مهارت آموزی شبکه شاد در تابستان

مجری شبکه شاد گفت: جشنواره مهارت آموزی در شبکه شاد به عنوان پایگاه تابستانه برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۷۳

به گزارش راهبردمعاصر، وزارت آموزش و پرورش یک ماه پس از تعطیلی مدارس از اواخر اسفندماه سال ۹۸ به دلیل شیوع بیماری کرونا، اقدام به راه‌اندازی سامانه‌ای به نام شاد به نشانی اینترنتی https://shad.ir برای آموزش مجازی کودکان و نوجوانان کرد تا از این طریق دانش آموزان بتوانند همانند حضور در کلاس‌های مدرسه، از آموزش معلمان بهره‌مند شوند.

این شبکه پس از ارزیابی‌های مکرر فنی و محتوایی، در نهایت با شناخت از نیازهای کاربران خود توانست به شبکه‌ای ایمن برای فعالیت‌های آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان تبدیل شود.

اما پس از حضوری شدن مدارس، فعالیت‌های شبکه شاد به گونه‌ای متفاوت‌تر از گذشته پیش رفت.

علی کاظم‌زاده در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه درباره فعالیت شبکه دانش‌آموزی شاد در روزهای تابستان برای دانش آموزان اظهار کرد: ساز و کاری طراحی شده که شبکه شاد در تابستان در کنار دانش آموزان به عنوان یک پایگاه تابستانه باشد.

وی افزود: شبکه شاد در ایام تابستان در چند ساحت فعالیت می‌کند، یک ساحت تقویت فرهنگ هویت ایرانی - اسلامی است که به‌صورت جشنواره پویا با نام «ایران من» طراحی می‌شود و دانش‌آموزان می‌توانند از فرهنگ و سنت‌های شهر خود تا مفاخر و نوع لباس و آداب‌ورسوم و سنت‌ها را به اشتراک بگذارند که عملاً یک نوع راهنمایی گردشگری هم محسوب می‌شود.

مجری شبکه شاد ادامه داد: با توجه به اینکه اغلب دانش‌آموزان در تابستان به مسافرت می‌روند، در آنجا می‌توانند با دریافت اطلاعات از مکان‌های مختلف سفرهای خوبی را تجربه کنند.

کاظم‌زاده عنوان کرد: همچنین امکان ویرایش توضیحات برای کاربران فعال است و در تمام ایام تابستان فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین جشنواره مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان برگزار می‌شود که مهارت‌های مختلف از برنامه‌نویسی و فنی تا آشپزی را به دانش‌آموزان آموزش خواهیم داد.

مجری شبکه شاد خاطرنشان کرد: درتلاش هستیم که جشنواره‌ها را به جایی تبدیل کنیم که دانش‌آموزان علاوه بر گذر اوقات فراغت و یادگیری بتواند کسب درآمد هم داشته باشد.

کاظم‌زاده یادآورشد: دانش‌آموز با فعالیت در این پایگاه تابستانه می‌تواند یک سری امتیازات را دریافت کند که به این واسطه فعالیت اقتصادی هم انجام دهند که سازوکار دقیق این موضوع در زمان‌های آینده اعلام می‌شود.

آماده سازی شادبوم

مجری شبکه شاد همچنین درباره فعالیت سرویس شادبوم توضیح داد: آماده سازی سرویس شادبوم که عملا بخش مشارکتی شاد و بخش خصوصی است، انجام شده و در هفته آینده شادبوم رونمایی می‌شود.

کاظم زاده افزود: فاز اول این برنامه با ویدئوهای درسی و کمک درسی آغاز شده و آموزش‌هایی که از طرف شرکت‌های خصوصی در حوزه درسی آماده شده، بارگذاری می‌شود و در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه استفاده از خدمات شادبوم رایگان نیست، اظهار کرد: شادبوم با مشارکت بخش خصوصی فعالیت می‌کند و این بخش انتظار درآمدزایی دارد، حدود درآمدی هم به‌صورت ترافیکی و خرید است که دانش‌آموز برای دریافت خدمات یا ترافیک تمام بها یا از کیف پول هزینه می‌کند.

مجری شبکه شاد ادامه داد: سایر محورهای خدمات افزوده شامل بازی‌های رایانه‌ای، کتاب‌های الکترونیک، مشاوره و مددکاری اجتماعی هم در یکی دوماه آینده به آن اضافه می‌شود.

کاظم‌زاده عنوان کرد: نکته مهم این است که حتی با حضوری شدن آموزش بازهم دانش‌آموزان در شبکه شاد و فضای مجازی باقی‌ماندند، بنابراین در راه تامین نیاز دانش‌آموز، می توان در شبکه شاد محتوای مورد مناسب بازگذاری کرد. در شبکه شاد تمام تلاش می‌شود که دانش‌آموز بتواند هرآنچه را می‌خواهد به دست آورد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر