ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

فضاسازی تل آویو علیه ایران قبل از سفر بایدن به ریاض

فضاسازی تل آویو علیه ایران قبل از سفر بایدن به ریاض تل آویو که در روزهای اخیر نیز دست از تلاش‌های خصمانه خود علیه تهران به دنبال صدور قطعنامه سیاسی و غیر فنی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص توافق هسته‌ای برنداشت، در آستانه سفر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به ریاض و سرزمین های اشغالی، مدعی شد که کشورهای عربی همراستا با این رژیم در خصوص ایران نگرانی مشترک دارند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر تل آویو که این روزها خود به شدت نگران سقوط دولت نفتالی بنت است و همچنان بر طبل یکه تازی های خود علیه تهران می کوبد، در آستانه سفر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا به ریاض و سرزمین های اشغالی، مدعی شد که کشورهای عربی و این رژیم در مورد ایران نگرانی های مشترک دارند.

به نقل از رویترز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز سه شنبه پیش از سفر بایدن به ریاض که به دعوت رسمی پادشاهی سعودی در روزهای آتی پیش رو انجام می‌شود، مدعی شد که رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی که مشترکا در مورد ایران نگرانی دارند لازم است توانایی‌های نظامی شان را با حمایت واشنگتن تقویت کنند.

یک مقام آمریکایی دقایقی پیش اعلام کرد جو بایدن در روزهای ۱۳ تا ۱۶ ژوئیه به سرزمین‌های اشغالی و عربستان سعودی می‌رود.

تلویزیون دولتی عربستان به نقل از پادشاهی سعودی گزارش کرد که رئیس جمهوری آمریکا در این سفر با سران کشورهای حاشیه خلیج فارس، مصر، اردن و عراق که با ریاست سعودی ها برگزار می شود، شرکت می‌کند.

بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در یک سخنرانی درباره روابط این رژیم در حوزه امنیتی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و همچنین مصر و اردن گفت که تلاش‌هایی برای گسترش این همکاری‌ها وجود دارد.

بر اساس یک بیانیه رسمی، او مدعی شد که در مواجهه با آنچه که گانتز «جنگ طلبی ایران» خواند، نیاز ما نه فقط همکاری که ایجاد نیروی منطقه‌ای با رهبری آمریکاست که همه طرف‌های درگیر را تقویت می‌کند.

پادشاهی سعودی امروز اعلام کرد رئیس جمهوری ایالات متحده به دعوت ملک سلمان پادشاه سعودی، از ۱۵ تا ۱۶ ژوئیه، به آن کشور سفر می‌کند.

خبرگزاری فرانسه امروز به نقل از یک مقام آمریکایی خبر داد که رئیس جمهوری آمریکا یک نشست مجازی با هند، رژیم صهیونیستی و امارات برگزار خواهد کرد.

به زمان این نشست اشاره ای نشده است.

به تازگی یائیر لاپید وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده که دستیابی به توافق برای عادی‌سازی روابط میان اسرائیل و عربستان سعودی "یک فرایند طولانی و محتاطانه" خواهد بود، اما اسرائیل معتقد است که این امر امکان پذیر است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار