طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

آیت‌الله رئیسی در ترکمنستان با پوتین دیدار می‌کند

آیت‌الله رئیسی در ترکمنستان با پوتین دیدار می‌کند کاخ کرملین روسیه خبر داد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه چهارشنبه آینده در جریان نشست سران کشورهای حاشیه دریای خزر با «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران دیدار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۰۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 27
کد خبر: ۱۴۰۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر کرملین همچنین اعلام کرد که در این نشست، پوتین با «الهام علی‌اف» رئیس جمهور آذربایجان نیز دیدار می‌کند.

بر اساس اعلام کاخ کرملین، از پوتین برای شرکت در نشست سران کشورهای 20 که قرار است که در اندونزی برگزار شود، دعوت شده و قرار است که وی در این نشست حضور پیدا کند.

کرملین خبر داد که پوتین روزهای 15 و 16 نامبر در شهر بالی اندونزی برای شرکت در نشست سران کشورهای 20 حضور خواهد یافت.

 

آخرین سفر پوتین به خارج از روسیه قبل از حمله به اوکراین، بازدید از «پکن» در اوایل فوریه بود، که او و «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین ساعاتی قبل از شرکت در مراسم افتتاحیه بازی‌های المپیک زمستانی، از یک معاهده دوستی رونمایی کردند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه نیز اخیرا گفت که ولادیمیر پوتین قطعا در مقطعی به ایران سفر خواهد کرد، اما تاریخ دقیق این سفر هنوز مشخص نیست.

سخنگوی کرملین در پاسخ به سئوالی درباره احتمال سفر پوتین به ایران و شرکت در نشست سران آستانه گفت: «او قطعاً با گذر زمان به آنجا خواهد رفت، اما تاریخ دقیق هنوز مشخص نشده است.»

طبق گزارش رسانه روسی، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه (دوم تیرماه) ابراز امیدواری کرد که نشست ایران، روسیه و ترکیه در تهران برگزار شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار