آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

ماکرون:روسیه نمی‌تواند و نباید در این جنگ پیروز شود

رئیس جمهور فرانسه با اشاره به روند ادامه درگیری‌های نظامی در اوکراین، گفت: روسیه نمی‌تواند و نباید در این جنگ پیروز شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روزنامه لو فیگارو، امانوئل مکرون روز سه‌شنبه در کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست سران گروه هفت، تاکید کرد: بنابراین حمایتمان از اوکراین و تحریم‌هایمان علیه روسیه تا زمانی که ضروری باشد و با شدت لازم در هفته‌ها و ماه‌های آتی ادامه می‌یابد.

رئیس جمهور فرانسه اضافه کرد: حمله این هفته روسیه به یک مرکز خرید در اوکراین "جنایت جنگی" است و پاریس تا زمانی که لازم باشد به حمایت از اوکراین ادامه می‌دهد.

در همین پیوند ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین خواستار معرفی روسیه به عنوان "دولت حامی تروریسم" شد.

وی اضافه کرد: "تنها تروریست‌های کاملا دیوانه که نباید جایی روی زمین داشته باشند، می‌توانند به اهداف غیرنظامی موشک بزنند."

زلنسکی با طرح این ادعا که حمله به یک مرکز خرید در اوکراین عمدی صورت گرفته است، اعلام کرد: روسیه باید به عنوان کشور حامی تروریسم شناخته شود و جهان می‌تواند ترور روسیه را متوقف کند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

جنگ در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد و بیشتر در قالب اعمال تحریم‌های گسترده اقتصادی و سیاسی و ارسال محموله سلاح‌های سبک و سنگین به طرف‌های درگیر جنگ ادامه می‌یابد.

نشست گروه هفت در حالی امروز پایان یافت که در بیانیه پایانی این اجلاس که در تارنمای آن منتشر شده، ضمن اعلام تعهد این کشورها بر ممانعت از ساخت "سلاح هسته‌ای" ادعایی به وسیله ایران، ابراز "تاسف" شده که با وجود تلاش‌های دیپلماتیک فشرده برای از سرگیری کامل اجرای برجام، ایران "هنوز فرصت را برای نهایی کردن توافق غنیمت نشمرده است".

کشورهای عضو گروه هفت شامل فرانسه، ایالات متحده آمریکا، کانادا، بریتانیا، آلمان، ایتالیا و ژاپن در این بیانیه مدعی شدند که با دیگر شرکای بین‌المللی همکاری خواهند کرد تا مسئله افزایش فعالیت‌های هسته ایران را مورد توجه قرار دهند.

در ادامه این بیانیه عنوان شد: راه‌حل دیپلماتیک کماکان بهترین راه برای محدود ساختن برنامه هسته‌ای ایران است.

به گزارش ایرنا، این بیانیه گروه هفت در حالی منتشر شده است که ایران بارها حسن‌نیت خود را در مورد اجرای تعهداتش در قبال برجام نشان داده است اما این آمریکا بوده که در دوران دونالد ترامپ به طور غیرقانونی از این توافق خارج شد.

در این میان اروپایی‌ها نیز به جای اجرای تعهداتشان در قبال توافق هسته‌ای، مسیر واشنگتن را دنبال کرده و درخواست‌های بی‌جا و خارج از چارچوب توافق هسته‌ای از تهران مطرح کرده‌اند.

این بیانیه گروه هفت مغایر با تلاش‌های بین‌المللی جدید برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای که قرار است از امروز در دوحه قطر آغاز شود، بوده است و لازم است کشورهای غربی مدعی احیای برجام به جای دادن چنین بیانیه‌ای، از هرگونه کارشکنی در مسیر احیای توافق هسته‌ای و اجرای تعهدات طرف‌ها ذیل برجام خودداری کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار