ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

بیانیه پایانی نشست گروه هفت علیه ایران

بیانیه پایانی نشست گروه هفت علیه ایران در بیانیه پایانی نشست گروه هفت کشور صنعتی، ادعا‌هایی در مورد برنامه هسته‌ای ایران مطرح شده است. در این بیانیه، برخلاف ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران آمده است: «ما بر تعهد صریح خود تاکید می‌کنیم که ایران هرگز نباید سلاح هسته‌ای تولید کند».
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۰۷ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 28
کد خبر: ۱۴۰۳۰۸

به گزارش راهبرد معاصر و به نقل از رویترز، در ادامه این بیانیه ادعا شده است که «راه حل دیپلماتیک، بهترین راه برای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران است».

پیش‌تر نیز یک مقام فرانسوی به خبرگزاری رویترز گفته بود که موضوع توافق هسته‌ای با ایران پس از سفر جوزپ بورل به تهران در دستور کار گفتگو‌های گروه هفت قرار گرفته است. گفتنی است رسانه‌ها گزارش داده اند که مذاکرات هسته‌ای مجددا این هفته در پایتخت قطر از سر گرفته می‌شود.

روسیه و قیمت انرژی
رهبران گروه هفت می‌گویند اقدامات بیشتری برای محدود کردن درآمد‌های روسیه انجام خواهد شد.

در بیانیه پایانی نشست G۷ آمده است: «ما وابستگی به کالا‌های هسته‌ای غیرنظامی روسیه و محصولات مشابه آن را کاهش خواهیم داد».

همچنین گفته شده این رهبران توافق کرده اند ممنوعیت حمل و نقل نفت روسیه که بالاتر از قیمت معین فروخته می‌شود را بررسی کنند.

از سوی دیگر در این بیانیه از کشورهای تولیدکننده نفت خواسته شده تولیدات خود را افزایش دهند: «ما کشورهای تولیدکننده نفت را تشویق می‌کنیم تا تولید خود را برای کاهش تنش در بازارهای انرژی افزایش دهند و در این زمینه از واکنش‌های اخیر اوپک استقبال کرده و از آن‌ها می‌خواهیم به اقدامات در این زمینه ادامه دهند.»

گروه هفت به این محدودیت‌ها به عنوان راهی برای کنترل قیمت انرژی نگاه می‌کند که در ماه‌های اخیر افزایش شدیدی یافته است. بخش بزرگی از افزایش قیمت‌ها در راستای اعمال تحریم‌های شدید بر روسیه بوده است. اتحادیه اروپا می‌گوید تحریم‌ها را به دلیل کاهش درآمد‌های روسیه بر این کشور اعمال کرده است. این در حالی است که آژانس بین‌المللی انرژی در گزارش ماهانه خود در ماه ژوئن اعلام کرد درآمد‌های صادرات نفت روسیه در ماه مه حتی با وجود کاهش حجم صادرات، افزایش یافته است.

امنیت غذایی
رهبران گروه هفت متعهد شدند مبلغ ۴.۵ میلیارد دلار برای مبارزه با گرسنگی جهانی اختصاص دهند. گفته شده این مبلغ برای مبارزه با گرسنگی در ۴۷ کشور هزینه خواهد شد.

گفتنی است گروه هفت در تلاش است که کشور‌های در حال توسعه را که بسیاری از آن‌ها روابط نزدیکی با روسیه دارند، برای مخالفت با پوتین گردهم آورد.

جنگ اوکراین به بحران امنیت غذایی که پیشتر ایجاد شده بود، دامن زده است. اوکراین و روسیه هر دو از صادرکنندگان مهم غلات در جهان هستند و درگیری سبب کاهش صادرات هر دو کشور شده است. از سوی دیگر، روسیه می‌گوید بنادر جنوب اوکراین مین‌گذاری شده و ارسال مواد غذایی از آن‌ها ممکن نیست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار