واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات

زلنسکی:ماهانه پنج میلیارد دلار پول نیاز داریم

زلنسکی:ماهانه پنج میلیارد دلار پول نیاز داریم «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه در نشست سران ناتو در شهر مادرید بر لزوم حمایت مالی و تسلیحاتی از کی‌یف و تحریم مسکو تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصذ به نقل از روزنامه «گاردین»، زلنسکی ضمن سخنرانی مجازی در نشست ناتو گفت، اوکراین حمایت مالی و تسلیحاتی بیشتری برای رویارویی با روسیه نیاز دارد.

رئیس جمهور اوکراین گفت: «این جنگ فقط حمله روسیه به اوکراین نیست بلکه جنگ برای به دست آوردن حق دیکته کردن شرایط به اروپا است و اینکه نظم آینده جهانی به چه شکل باشد».

زلنسکی افزود، حمایت کشورهای عضو ناتو از اوکراین «از طریق تحریم تسلیحاتی، مالی و سیاسی علیه روسیه، یک نیاز قطعی است».

او با اشاره به اینکه کشورش برای رویارویی با روسیه به «موشک‌های مدرن و سامانه‌های پدافند هوایی» نیاز دارد گفت: «شما با فراهم کردن این‌ها می‌توانید تاکتیک‌های روسیه برای تخریب شهرها و ترساندن شهروندان را بشکنید».

رئیس جمهور اوکراین افزود:‌ «ما به ضمانت امنیتی احتیاج داریم و شما باید در فضای امنیتی مشترک خود جایگاهی برای اوکراین پیدا کنید. آیا مشارکت شما از امنیت اروپا کافی بوده است؟»

زلنسکی گفت: «برای رسیدن به صلح باید در درک جناح شرقی ناتو تجدید نظر شود. ما به تسلیحات بیشتر و دریافت ماهانه ۵ میلیارد دلار نیاز داریم».

وی مدعی شد:‌ «ممکن است سال آینده اوضاع بدتر شود و روسیه نه فقط اوکراین بلکه کشورهای همسایه را نیز هدف حملات توپخانه‌ای قرار دهد. هدف روسیه برای ما روشن است. آن‌ها ما را یکی از جمهوری‌های شوروی می‌بینند که باید برگردانده شود»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار