ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

جلسه اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون

جلسه اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون سازمان جهانی بهداشت با اعلام ابتلای بیش از ۶ هزار مورد آبله میمون از تشکیل جلسه‌ای اضطراری در این باره خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 06
کد خبر: ۱۴۱۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر بیش از ۶ هزار مورد آبله میمون از ۵۸ کشور اعلام شده است و به همین دلیل جلسه‌ای اضطراری درباره شیوع کنونی در این نهاد تشکیل خواهد شد.

به گزارش رویترز، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت، در یک کنفرانس خبری مجازی از ژنو گفت: «در تاریخ ۱۸ ژوئیه یا زودتر جلسه‌ای تشکیل خواهیم داد تا درمورد اعلام یک وضعیت اضطراری بهداشت جهانی از شیوع این بیماری بحث کنیم، این وضعیت بالاترین وضعیت اضطرار سازمان جهانی بهداشت است.»

این کمیته در جلسه قبلی خود در تاریخ ۲۷ ژوئن تصمیم گرفت که شیوع بیماری در کشور‌های آفریقایی و هم در سطح جهانی هنوز وضعیت اضطراری ندارد.

اما اکنون مدیرکل سازمان جهانی بهداشت می‌گوید: «من همچنان نگران مقیاس و گسترش ویروس در سراسر جهان هستم، عدم انجام آزمایش این بیماری یعنی موارد گزارش نشده بسیاری در سطح جهانی وجود دارند.»

به گفته او ۸۰ درصد موارد ابتلا در اروپا هستند.

آلمان پس از انگلیس، بیشترین موارد ابتلا به آبله میمون را ثبت کرد. ابتلا به ویروس آبله میمون سیری صعودی را در آلمان آغاز کرده و تاکنون ۵۹۲ در این کشور شناسایی شده است.

ویروس شناسان احتمال این‌که میانگین شاخص آلودگی درهفته به بالای هزار مورد ابتلا برسد و در تابستان امسال بر خلاف سال گذشته موج گسترده‌ای از کرونا را شاهد باشند، منتفی نمی‌دانند.

ویروس آبله میمون از تماس با افراد یا حیوانات آلوده‌ای نظیر «موش»، «همستر» و «سنجاب» منتقل می‌شود، و مردان هم جنس باز از جمله افراد در معرض خطر در برابر این ویروس به شمار می‌روند.

انگلیس با شناسایی ۷۹۳ مورد ابتلا در رتبه نخست سرایت این ویروس قرار دارد. آمریکا تاکنون ۱۷۳ مورد، کانادا ۲۲۳، برزیل ۱۱، رژیم صهیونیستی ۱۳ و امارات نیز ۱۳ مورد از ابتلا به این ویروس را ثبت کرده‌اند./باشگاه خبرنگاران 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار