رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

خرازی به الجزیره:ایران درباره توان موشکی خود با کسی مذاکره نمی‌کند

خرازی به الجزیره:ایران درباره توان موشکی خود با کسی مذاکره نمی‌کند رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران در مصاحبه‌ای تاکید کرد ایران درخصوص توان موشکی و سیاست‌های منطقه‌ای خود با کسی مذاکره نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی سیاست خارجی ایران در مصاحبه با شبکه الجزیره تایید کرد تهران از اظهارات عربستان سعودی مبنی بر دراز کردن دست دوستی استقبال می‌کند و آماده گفتگو و بازگرداندن روابط با آن به حالت عادی است.

او در خصوص ائتلاف منطقه‌ای میان کشور‌های عربی به فرماندهی آمریکا گفت: صحبت در مورد ناتو خاورمیانه یک ایده سطحی است و عربستان سعودی تایید کرد که روی میز نیست.

در همین راستا فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی پس از نشستی امنیت و توسعه جده تاکید همچنان دست عربستان به سوی ایران دراز است و ریاض مشتاق به روابط طبیعی با این کشور هستیم. همچنین در اجلاس جده به هیچ وجه در خصوص همکاری نظامی و فنی با اسرائیل بحثی صورت نگرفت. موضوع همکاری نظامی و فنی با اسرائیل نه در اجلاس جده و نه پیش از آن مطرح نشده بود.

این مقام ایرانی تایید کرد گفتگوی مستقیم با واشنگتن با توجه به دیوار ضخیم بی اعتمادی و سیاست‌های آمریکا دشوار است. هیچ تضمینی از سوی آمریکا در خصوص حفظ توافق هسته‌ای وجود ندارد و این موضوع هرگونه توافق احتمالی را به دام می‌اندازد. گر آژانس بین المللی انرژی اتمی عادلانه و مستقل بود، حل اختلافات آسان بود.

خرازی همچنین اعلام کرد تنها راه حل بحران‌های منطقه تشکیل مجتمع گفت و گوی منطقه‌ای برای حل اختلافات سیاسی و امنیتی است. قطر پیشنهادات مهمی در خصوص گفتگو‌های منطقه‌ای ارائه کرده است و ایران آمادگی کامل خود را برای آن اعلام کرده است. تهران خواستار آغاز گفت‌وگوی منطقه‌ای با حضور کشور‌های مهمی مانند عربستان، ترکیه، مصر، قطر و سایر کشور‌ها است.

او در پایان نیز تایید کرد ایران درباره برنامه موشکی و سیاست‌های منطقه‌ای خود با کسی مذاکره نمی‌کند، زیرا این به معنای تسلیم است و برکسی پوشیده نیست که ایران توانایی‌های فنی ساخت بمب هسته‌ای را دارد، اما تصمیمی برای این کار ندارد با این وجود تنها در چند روز، میزان غنی‌سازی اورانیوم را از ۲۰ درصد به ۶۰ درصد رساند و به سادگی می‌تواند آن را به ۹۰ درصد نیز برساند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار