لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

ایران حمله به غیرنظامیان در عراق در محکوم کرد

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) ۳۰ تیر ماه گلوله باران شهر زاخو در عراق که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از مردم عادی شد را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 21
کد خبر: ۱۴۳۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری عراق، عصر دیروز از حمله ارتش ترکیه به شمال این کشور و اصابت یک گلوله توپ به شهر زاخو (تفرجگاهی در منطقه کردستان عراق) خبر دادند که بر اثر آن ۹ تن کشته و ۳۱ نفر هم مجروح شدند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، دولت و ملت عراق، بر حمایت قطعی جمهوری اسلامی ایران از ثبات و امنیت عراق تأکید کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران امنیت عراق را امنیت خود دانسته و در این زمینه از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.

گفتنی است، ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای این حمله را محکوم و اعلام کرد: کشتار غیرنظامیان غیرقابل قبول است و همه کشورها باید به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی از جمله حمایت از غیرنظامیان احترام بگذارند.

در حالی که گفته می‌شود ترکیه عامل این حمله بوده، دولت این کشور (+) مسؤولیت این حمله را برعهده نگرفته و آن را به گردن پ.ک.ک انداخته است. وزارت امور خارجه عراق، شامگاه چهارشنبه در این زمینه بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «این تجاوز حمله به امنیت عراق و ثبات مردم این کشور است. بدین وسیله ما بر مخالفت قاطعانه‌مان با چنین کارشکنی‌هایی که در تضاد با قوانین و حقوق بین‌الملل است، تأکید می‌کنیم و خاطرنشان می‌سازیم که آقای مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر [عراق] دستور تشکیل کمیته‌ای تحقیقاتی به ریاست آقای فؤاد حسین وزیر امور خارجه و با حضور تعدادی از مقامات امنیتی را داد تا جزئیات دقیق پیرامون عامل این حمله را مورد بررسی قرار دهند.» (بیشتر بخوانید)

«فؤاد حسین» وزیر امور خارجه عراق، امروز اعلام کرد که کارشناسان نظامی عراق حمله ترکیه به منطقه کردستان را تأیید کرده‌اند.

«مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق هم ضمن نسبت دادن این حمله به ترکیه، تأکید کرد: «عراق حق کامل خود در پاسخ به این تجاوزها را محفوظ می‌داند و تمام اقدامات لازم برای حفظ مردم این کشور و تحمیل کردن تبعات تنش مستمر به طرف متجاوز را اتخاذ خواهد کرد.»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار