پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

امیرعبداللهیان: آمریکا زیاده‌خواهی در مذاکرات را کنار بگذارد

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با همتای قطری، بار دیگر بر اراده ایران برای رسیدن به توافق خوب، قوی و پایدار و ضرورت کنار گذاشتن زیاده‌خواهی از سوی آمریکا و لزوم واقع بینی در مسیر دستیابی به توافق تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۹ - ۳۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 21
کد خبر: ۱۴۳۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان امروز (پنجشنبه) ۳۰ تیر ماه در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

گفتنی است وزیر خارجه قطر ۱۵ تیر ماه در سفری از پیش اعلام نشده به تهران آمد و با حسین امیرعبداللهیان دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیرعبداللهیان در گفت‌وگوی تلفنی امروز با همتای قطری بار دیگر اراده دولت جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار را مورد اشاره قرار داد و ضرورت کنار گذاشتن زیاده خواهی‌از سوی طرف آمریکایی و لزوم واقع بینی در مسیر دستیابی به راه حل و حصول توافق را مورد تاکید قرار داد.
شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این گفت‌وگوی تلفنی مواضع منطقی تهران را مورد توجه قرار داد.

وزیر امور خارجه کشورمان ۲۸ تیر ماه نیز در گفت‌وگوی تلفنی با جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان این‌که هیچ تردیدی در اراده ایران برای رسیدن به توافق خوب، قوی و پایدار وجود ندارد، تصریح کرد: کاخ سفید زیاده خواهی‌ها و تردیدها را کنار بگذارد و با واقع بینی در مسیر حصول توافق گام بردارد.

چندی پیش و در پی سفری که بورل به تهران انجام داد مذاکرات رفع تحریم‌ها که از ۲۰ اسفند سال گذشته دچار وقفه شده بود، در دوحه پایتخت قطر از سرگرفته شد. مذاکراتی غیرمستقیم بین ایران و آمریکا به واسطه انریکه مورا هماهنگ کننده گفت‌وگوها و معاون بورل در هفتم و هشتم تیرماه و پس از آن وزیر خارجه قطر روز چهارشنبه ۱۵ تیر ماه به تهران سفر کرد و پس از دیدار و گفت‌وگو با همتای ایرانی در نشست خبری مشترک حضور یافت و اعلام کرد که این کشور از گفت‌وگوهای منطقه‌ای ایران استقبال می‌کند و بر اهمیت بازگشت همه طرف‌ها به برجام تأکید کرد.

امیرعبداللهیان نیز در این نشست خبری ضمن قدردانی از میزبانی قطر در مذاکرات دوحه، به ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر طرح مطالبات فرابرجامی از سوی ایران در مذاکرات دوحه واکنش نشان داد و با بیان این‌که برای رسیدن به توافقی خوب، قوی و پایدار مصمم هستیم، گفت: برخلاف برخی ادعاهای رسانه‌ای طرف آمریکایی، ما هیچگونه مطالبه زیاده خواهانه و فرابرجامی مورد ادعای آمریکا را نداریم/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار