علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان

هشدار پلیس برای رسم غلط تیراندازی در جشن های عروسی

جانشین فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران در خصوص رسم غلط تیراندازی در جشن های عروسی در برخی مناطق شرق استان هشدار داد و از شهروندان خواست با ترک این رسم غلط از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، شهرام امیریان ظهر امروز دوشنبه سوم مرداد ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به رسم و رسوم غلط تیراندازی در جشن های  عروسی در برخی نقاط شرق استان تهران و کشورمان ، اظهار کرد: موارد متعددی گزارش شده است که افراد به دلیل سهل‌انگاری، غفلت و ضعف مهارت‌های لازم در حمل‌، نگهداری و استفاده صحیح از اسلحه گرم ، قتل ناخواسته نزدیکان و افرادی که در آن مراسم حضور دارند را رقم زده‌اند.

وی افزود: طبق قانون حمل و نگهداری هر گونه سلاح گرم به غیر از سلاح‌های شکاری دارای مجوز ممنوع است و برابر قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

جانشین فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران تصریح کرد: پلیس همواره تاکید کرده است که اسلحه وسیله خطرناکی است و حتی مالکان اسلحه های شکاری دارای مجوز نیز می بایست نسبت به اسلحه خود احساس مسئولیت کرده و به هیچ وجه نباید آن را در دسترس افرادی که آموزش های لازم را  ندیده اند به ویژه کودکان و نوجوانان، قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: دارندگان سلاح‌های شکاری مجاز باید از نگهداری فشنگ و اسلحه در یک مکان ناایمن پرهیز کرده و حتما در حمل، نگهداری و استفاده از آن نکات حفاظتی و مراقبتی لازم را مورد توجه قرار دهند.

این مقام انتظامی در شرق استان تهران بیان کرد: البته پلیس علاوه بر نگاه پیشگیرانه، تاکید ویژه‌ای بر فرهنگ سازی، آموزش و همکاری سایر نهادها و دستگاه های مسئول داشته و بر این باور است که می‌توان سایر رسوم پسندیده اقوام ایرانی را جایگزین رسم غلط و خطرناک تیراندازی در جشن‌ها و مراسم‌های عروسی کرد.

امیریان همچنین ابراز امیدواری کرد با همکاری و مشارکت آگاهانه مردم، شاهد وقوع قتل‌های ناشی از تیراندازی در جشن‌های عروسی نباشیم./ایسنا

کلمات کلیدی: پلیس هشدار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار