سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

سازمان ملل: بیشتر مبتلایان به آبله میمون در اروپا و آمریکا هستند

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تا کنون ۳۵ هزار مبتلا به آبله میمون در جهان به ثبت رسیده که بیشتر آنان در قاره اروپا و آمریکا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر همچنان با شیوع ویروس کرونا در جهان، تدروس ادهانوم قبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت، اعلام کرد که تعداد کل موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در سراسر جهان به حدود ۳۵ هزار نفر رسیده است.

بر اساس گزارش دبیر کل سازمان جهانی بهداشت بیشتر موارد ثبت شده ویروس آبله میمون در اروپا و قاره آمریکا شناسایی شده است. این ویروس تا کنون در ۹۲ کشور جهان، افزایش ۲۰ درصدی نسبت به هفته گذشته داشته است.

این در حالی است که کارشناسان بهداشتی می‌گویند شمار مبتلایان احتمالاً کمتر از آمار گزارش شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا روز جمعه ابتلای دو کودک به بیماری آبله میمونی را تایید کرد که یکی از آن‌ها ساکن کالیفرنیاست و دیگری مقیم آمریکا نیست.

کارشناسان بهداشت عمومی در حال بررسی چگونگی ابتلای این کودکان به بیماری آبله میمونی هستند. این کارشناسان هشدار دادند آمریکا وارد برهه‌ای حساس برای مهار کردن این همه گیری شده است و پروفسور آن ریموین از دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید هر روز که می‌گذرد و ما اقدامی انجام نمی‌دهیم، احتمال اینکه بتوانیم این بیماری را مهار کنیم کمتر می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده