دستورالعمل‌های کافی بین‌المللی در مورد آبله میمونی وجود ندارد-راهبرد معاصر
اطلاعیه ورزشگاه آزادی درباره آماده شدن این ورزشگاه دستِ پر تارتار و گل‌گهر در تبریز/ تراکتور باخت و حذف شد جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت قرعه کشی یک چهارم نهایی لیگ ملت‌ها/ پیش به سوی مصاف‌های جذاب کاروان پرسپولیس راهی قطر شد میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

دستورالعمل‌های کافی بین‌المللی در مورد آبله میمونی وجود ندارد

نبود دستورالعمل‌های کافی در مورد بیماری آبله میمونی ممکن است روند مراقبت‌های درمانی را در سطح جهان مختل کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 18
کد خبر: ۱۴۷۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، نبود دستورالعمل‌های بالینی کافی و به ‌روز در مورد بیماری آبله میمونی ممکن است مانع درمان موثر و ایمن مبتلایان به این عفونت در سراسر جهان شود.

 

به گفته متخصصان، دستورالعمل‌های موجود اغلب فاقد جزئیات کافی است، گروه های مختلف را شامل نمی شود و متناقض است.

 

از زمانیکه اولین مورد انسانی عفونت آبله میمونی در سال ۱۹۷۰ در جمهوری دموکراتیک کنگو شناسایی شد، مواردی از ابتلا در بیشتر کشورهای آفریقای مرکزی و غربی گزارش شده است. شیوع مداوم بیماری در سال جاری اولین بار است که چندین کشور غیرآندمیک را تحت تاثیر قرار داده و تا ۲۶ مه ۲۰۲۲ میلادی، ۲۵۷ مورد تایید شده ابتلا در ۲۳ کشور گزارش شده است.

 

این عفونت در بیشتر موارد خفیف است، اما کودکان ممکن است در معرض خطر ابتلا به نوع شدید عفونت قرار گیرند. در حالیکه میزان مرگ و میر ناشی از بیماری معمولا پایین است، شواهد موجود از آفریقا نشان می‌دهد که آبله میمونی می‌تواند در ۱۰ درصد موارد به ویژه در کودکان کشنده باشد.

 

آبله میمونی از طریق تماس مستقیم، ترشحات بدن و قطرات تنفسی و به طور غیرمستقیم از طریق تماس با سطوح آلوده و از طریق جفت از مادر به جنین منتقل می شود.

 

متخصصان اظهار داشتند: زمانیکه شواهد موجود محدود است، دستورالعمل‌های بالینی برای اطلاع ‌رسانی، استاندارد سازی بهترین مراقبت‌های موجود برای بیماران سراسر جهان و فراهم ساختن تحقیقات بیشتر برای شناسایی درمان‌های جدید مهم هستند.

 

بنابراین، متخصصان تصمیم گرفتند در دسترس بودن، کیفیت، دامنه و جامع بودن دستورالعملهای بالینی موجود در سطح بین‌المللی را در مورد درمان و مراقبت‌های حمایتی از بیماران مبتلا به آبله میمونی ارزیابی کنند.

 

 به گفته متخصصان ۱۴ دستورالعمل مرتبط با بیماری آبله میمونی وجود دارد که بیشتر آن‌ها از کیفیت پایینی برخوردارند و فاقد جزئیات کافی هستند و تنها طیف محدودی از موضوعات را در برمیگیرد./ایسنا

ارسال نظر