آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

کشف اسناد محرمانه خروج آمریکا از برجام در عمارت ترامپ

الجزیره نوشت:در میان اسناد محرمانه که ترامپ پس از اتمام دوره ریاست جمهوری با خود به منزل برده است، اسناد و مدارک مربوط به «یک روز بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران» نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 31
کد خبر: ۱۴۹۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دادگستری آمریکا روز چهارشنبه جزئیاتی درباره اسناد ضبط شده از عمارت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا در فلوریدا منتشر کرد.

به نوشته کانال توئیتری شبکه «الجزیره»، این وزارتخانه اعلام کرد، در میان این اسناد محرمانه که ترامپ پس از اتمام دوره ریاست جمهوری با خود به منزل برده است، اسناد و مدارک مربوط به «یک روز بعد از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران» نیز وجود دارد.

وزارت دادگستری آمریکا در پرونده‌ ۳۶ صفحه‌ای که روز سه‌شنبه تشکیل شد، به تفصیل درباره شواهد مانع‌تراشی ترامپ بر سر تحقیقات این وزارتخانه مدارک ارائه کرده و از سوی دیگر درباره تلاش رئیس جمهور سابق آمریکا برای به انحراف کشیدن تحقیقات ابراز نگرانی کرده است.

دونالد ترامپ در سال ۱۳۹۷ به صورت یک‌جانبه از برجام خارج شده و مدعی شد خواستار توافقی محکم‌تر و طولانی‌تر با تهران است. دولت وی همچنین تحریم‌های یک‌جانبه گسترده‌ای تحت عنوان «فشار حداکثری» را علیه ایران اعمال کرد.

پیش از این نیز نشریه «رولینگ استون» به نقل از منابع مطلع گزارش داد ترامپ جزئیاتی در خصوص اقدامات غیر اخلاقی ماکرون را برای دستیارانش به شوخی بازگو می‌کرده است. طبق این گزارش، اخیراً اف‌بی‌آی در تفتیش عمارت ترامپ در فلوریدا فایلی با عنوان «اطلاعات درباره رئیس‌جمهور فرانسه» را یافته است.

دادستانها در آمریکا در یک سند دادگاهی در روز دوشنبه فاش کردند وزارت دادگستری آمریکا بررسی اولیه اسناد توقیف شده در اقامتگاه دونالد ترامپ مشهور به «مار-ئه-لاگو» در ایالت فلوریدا را با هدف تشخیص اینکه این اسناد مشمول قانون حفظ محرمانگی در رابطه وکیل/موکل هستند به پایان رسانده است.

این اسناد اوایل ماه جاری میلادی در حمله ماموران اف.بی.آی به اقامتگاه مار-ئه-لاگو کشف وضبط شدند و بعدا گزارش شد که در میان آنها چندین سند با طبقه بندی «فوق محرمانه» وجود داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار