کنایه تاریخی عضو دفتر رهبری به توییت ایلان ماسک + عکس مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم

منابع صهیونیستی:اسرائیل به رژیم های دیکتاتور سلاح می فروشد

محافل مطبوعاتی رژیم صهیونیستی فاش کردند که این رژیم به رژیم های دیکتاتور در جهان با واسطه سلاح می فروشد تا رد پایی از خود به جا نگذارد و از این سلاح ها در جنایت های ضد بشری استفاده می شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 10
کد خبر: ۱۵۰۲۴۱

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه رای الیوم، "یوسی ملمان" تحلیلگر نظامی روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد: اسرائیل ترجیح می دهد قراردادهای فروش سلاح به کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین را به صورت غیر مستقیم و از طریق شرکت های خصوصی انجام دهد.

او افزود: فروش سلاح از طریق این شرکت ها که شمار آن ها به ۲۲۰ می رسد، این امکان را به اسرائیل می دهد که از مسئولیت بکارگیری این سلاح ها در جنایت های ضد بشری شانه خالی کند.

او تاکید کرد: نهادهای نظارتی اسرائیلی به تاجران سلاح کمک می کنند تا از طریق دور زدن برخی قوانین و زیرپا گذاشتن معیارهای اخلاقی، این کار را انجام دهند؛ بطوریکه هیچ قرارداد فروش سلاح با هیچ دیکتاتور یا رژیم جنایتکاری بدون پرداخت رشوه انجام نمی شود.

ملمان افزود: ۱۰ درصد تجارت سلاح در جهان توسط اسرائیل انجام می شود و تل آویو از فروش آنها، کسب سود و برقراری روابط دیپلماتیک با کشورهای جهان سوم است و اسرائیل درآمد هنگفتی را از این تجارت کسب می کند ولی بدنامی حاصل از این کار و ارتباط از رژیم های خودکامه ای که آشکارا حقوق بشر را زیرپا می گذارند، نادیده می گیرد.

به نوشته رای الیوم، "ایلی شاحال" افسر بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی نیز گفت: موساد (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) اقدام به تشکیل گروهی از شبکه های سری برای بازاریابی و فروش سلاح های اسرائیلی به بیش از ۵۰ کشور از جمله آمریکا کرده است.

رای الیوم نوشت: آمارهای منتشر شده نشان می دهد که اسرائیل در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۱ میلیارد و سیصد میلیون دلار سلاح فروخته است.

پیشتر گزارش هایی از فروش سلاح های ممنوعه توسط رژیم صهیونیستی به ائتلاف متجاوزان به یمن منتشر شده بود و منابع آگاه از تلاش مخفیانه برخی کشورهای عربی برای خرید سلاح از این رژیم خبر داده بودند.

در طول بحران سوریه نیز بارها نیروهای ارتش این کشور در مخفیگاه های داعش سلاح های "اسرائیلی" کشف و ضبط کرده اند.

سلاح های "اسرائیلی" تاکنون عامل مخرب گسترده ای در ناامن کردن دنیا و درگیر کردن همسایگان با یکدیگر ایفا کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار