خروپف کردن هنگام خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

خروپف کردن هنگام خواب عاملی مهم در ابتلا به سرطان

محققان در تازه‌ترین بررسی خود به رابطه مرموز خروپف و ابتلا به یک بیماری جدی و شایع پی بردند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 15
کد خبر: ۱۵۰۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است، افرادی که در هنگام خواب خروپف می‌کنند، به دلیل کمبود دریافت اکسیژن در شب ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به سرطان قرار بگیرند.

 

کارشناسان سوئدی معتقدند کمبود اکسیژن در شب ممکن است با سرطان مرتبط باشد؛ محققان بیماران مبتلا به آپنه انسدادی خواب (توقف تنفسی در خواب) که خود را به شکل خروپف نشان می‌دهد را برای مشاهده خطر ابتلا به تومور مورد مطالعه قرار دادند و درنهایت مشخص شد، این دسته از افراد بیشتر از دیگران در معرض سرطان قرار دارند.

 

داده‌های موجود نشان می‌دهد، میلیون‌ها نفر در انگلیس و آمریکا از وضعیت کمبود اکسیژن در خواب شبانه رنج می‌برند؛ مطالعات جداگانه آپنه خواب را با کاهش قدرت مغز و لخته شدن خون مرتبط دانسته‌اند.

 

در این تحقیق که در یک کنفرانس پزشکی در بارسلون ارائه شد، نزدیک به ۴۲۰۰ بیمار را که دچار این بیماری بودند تحت نظر قرار دادند و مشخص شد، نیمی از آن‌ها نیز در پنج سال گذشته به سرطان مبتلا شده بودند.

 

آندریاس پالم، از دانشگاه اوپسالا می‌گوید: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که کمبود اکسیژن به دلیل OSA به طور مستقل با سرطان مرتبط است. اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است و امیدواریم مطالعه ما سایر محققان را به تحقیق در مورد این موضوع مهم ترغیب کند».

 

این تحقیق به صورت چکیده در کنگره بین المللی انجمن تنفسی اروپا (ERS) ارائه شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر