ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

ترکیه رسمیت الحاق مناطقی از اوکراین به روسیه را رد کرد

ترکیه رسمیت الحاق مناطقی از اوکراین به روسیه را رد کرد وزارت خارجه ترکیه با انتشا بیانیه‌ای تاکید کرد که آنکارا همانند سال 2014، الحاق مناطقی از اوکراین به روسیه را به رسمیت نمی‌شناسد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۹ - ۰۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 01
کد خبر: ۱۵۲۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه با انتشار بیانیه‌ای الحاق دونتسک، لوهانسک، زاپروژیا و خرسون به خاک روسیه را رد و تاکید کرد که آنکارا این اقدام را به رسمیت نخواهد شناخت.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، در این بیانیه آمده است، ترکیه الحاق کریمه به روسیه که در همه پرسی غیرقانونی سال 2014 انجام شد را به رسمیت نشناخته و همواره بر تمامیت ارضی و یکپارچگی اوکراین تاکید کرده است. مطابق با این موضع که در سال 2014 اعلام شد، ما تصمیم روسیه به الحاق دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپروژیا که بخشی از اوکراین هستند را نیز رد می‌کنیم.

ترکیه همچنین گفته، این تصمیم که نقض شدید اصول حقوق بین الملل است برای ما قابل قبول نیست. ما مجدداً حمایت خود را از حل و فصل این جنگ که روز به روز تشدید می‌شود براساس مذاکره و از طریق راه حل سیاسی اعلام می‌کنیم.

همه‌پرسی الحاق این مناطق به روسیه از جمعه (۲۳ سپتامبر) آغاز شد و تا ۲۷ سپتامبر (پنجم مهر) ادامه داشت. به گزارش رویترز، مناطق لوهانسک، دونتسک، خرسون و زاپروژیا در مجموع حدود ۱۵ درصد از خاک اوکراین را تشکیل می‌دهند.

بامداد پنجشنبه (۲۹ سپتامبر) رسانه‌های روسی با انتشار نتایج همه‌پرسی در مناطق لوهانسک، دونتسک، خرسون و زاپروژیا، اعلام کردند که در تمام این مناطق بیش از ۹۵ درصد مردم خواستار الحاق به روسیه و جدایی از اوکراین هستند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز جمعه طی مراسمی اسناد الحاق این مناطق به خاک روسیه را رسما امضا کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار