پزشکیان در گفت‌و‌گو با السودانی: اگر تجاوزات ادامه یابد پاسخ‌هایی دردناک‌تر در انتظار متجاوزان خواهد بود سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه آسیب دیدن یکی از مراکز مهم تحقیقاتی اسرائیل در حملات موشکی ایران وزیر خارجه آلمان: آماده‌ایم با فرانسه و بریتانیا مذاکرات فوری با ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران را آغاز کنیم هرتزوگ در واکنش به حملات ایران: صبح بسیار سختی بود عراقچی: کشاندن درگیری به خلیج فارس اشتباه راهبردی است / اگر تجاوز متوقف شود واکنش ما هم متوقف می‌شود روزنامه معاریو: اسرائیل هواپیما‌های غیرنظامی خود را به ۳ کشور منتقل کرد عمان خواستار تشدید فشار‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز نظامی اسرائیل به ایران شد حمله پهپادی به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق ارتش یمن: عملیات موفق در یافای اشغالی با عملیات ارتش و سپاه ایران هماهنگ شده بود گروسی: هیچ آسیبی به فردو و آب سنگین اراک وارد نشده / از دیروز تاکنون هیچ آسیب دیگری در نطنز نیز مشاهده نشده خطوط هوایی سوریه از توقف پروازهایش خبر داد محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط دوستان منشور ملل متحد اولین آمار رسمی از کشته‌شدگان اسرائیل در حمله موشکی دیشب ایران

اتحادیه اروپا میلیاردها یورو از دارایی‌های روسیه را مسدود کرد

کمیسر دادگستری اروپا از مسدود شدن ۱۷ میلیارد یورو از دارایی‌های روسیه در قاره سبز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، دیدیه ریندرز، کمیسر دادگستری اروپا اعلام کرد: در پی تحریم‌ها علیه روسیه که در پاسخ به جنگ اوکراین اعمال شد، نزدیک به ۱۷ میلیارد یورو از دارایی‌های الیگارش‌ها (اقلیت مداران)‌ی روسیه در اتحادیه اروپا و در هفت کشور عضو مسدود شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، دیدیه ریندرز در مصاحبه با روزنامه آلمانی «آلگماینه وست دویچه»، وابسته به گروه رسانه‌ای آلمانی «فونکه» گفت: «تاکنون دارایی‌های ۹۰ نفر و حدود بیش از ۱۷ میلیارد یورو در هفت کشور عضو مسدود شد. میزان دارایی‌های مسدود شده در آلمان دو میلیارد و دو میلیون یورو بود». ریندرز در اوایل ژوئیه، دارایی‌های مسدود شده الیگارش‌ها یا اعضایی از نخبگان روس را که ۲۷ کشور تحریم کرده بودند، حدود ۱۳ میلیارد و هشتاد میلیون یورو اعلام کرده بود که بخش اعظم آن در پنج کشور بود.

این کمیسر اروپایی در مصاحبه‌ای که شنبه منتشر شد، گفت: «از آنجا که پولی که اتحادیه اروپا توقیف کرده، متعلق به گروه‌های جنایتکار است، این امکان وجود دارد که آن را به صندوق جبران خسارت اوکراین منتقل کرد».

مقامات اوکراینی، خواهان آن هستند که این دارایی‌های مسدود شده برای بازسازی کشورشان، پس از جنگ استفاده شود. با وجود این، این مبالغ برای سرمایه گذاری برای بازسازی کافی نیست». این کمیسر گفت: «تحریم‌های کشور‌های غربی همچنین سبب شده است ۳۰۰ میلیارد یورو از ذخایر ارزی بانک مرکزی روسیه در جهان مسدود شود؛ مبلغی که می‌توان از آن به عنوان وثیقه استفاده کرد».

ریندرز خاطرنشان کرد: «اوکراین همچنین قصد دارد از این پول برای بازسازی استفاده کند. به نظر من، دست کم تا زمانی که روسیه داوطلبانه در بازسازی اوکراین مشارکت نکند، می‌توان این ۳۰۰ میلیارد یورو را به عنوان ضمانت نگه داشت».

در مجموع، و از زمان حمله روسیه به کریمه در سال ۲۰۱۴، ۱۲۳۶ نفر - از جمله ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه وی، و همچنین اعضای دوما و الیگارش‌هایی مانند رومن آبراموویچ، میخائیل فریدمن یا پتر آون - و ۱۱۵ نهاد، دارایی هایشان مسدود شده و ورودشان به اتحادیه اروپا ممنوع شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار