اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ ۹ فوتی، ۲ مفقودی و ۱۵ مصدوم در سیل و کولاک در کشور تعطیلی واحد‌های قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه آذربایجان شرقی فردا چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد سامانه بارشی جدید برف و باران در راه ۲۰ استان کشور جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات

عرضه ضایعات شهرداری تهران در بورس کالا

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران از فروش ضایعات شهرداری برای اولین بار در بورس کالا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، لطف الله فروزنده در جلسه شورای مدیران حوزه معاونت مالی گفت: شهرداری تهران در نظر دارد برای اولین بار ضایعات آهنی خود را با همکاری شرکت سرمایه گذاری شهر در بورس کالا به فروش برساند و با توجه به انجام مقدمات لازم به زودی ضایعات از طریق بورس با قیمت واقعی و شفاف به فروش می‌رسد.

فروزنده با بیان اینکه ضایعات شهرداری تهران در مجموع رقم قابل توجهی است، اظهارکرد: عرضه ضایعات در بورس کالا را از ضایعات آهن شروع کرده‌ایم و در نظر داریم تا به فروش سایر ضایعات تسری بخشیم و هر چیزی را که قابلیت عرضه در بورس کالا را داشته باشد، در راستای شفافیت در بورس عرضه می کنیم.

معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به برنامه های معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال جاری گفت: طراحی اوراق گام، تهیه و ارائه لیست املاک مناطق، پیگیری و ارائه گزارش در خصوص مطالبات شهرداری تهران از دولت، تهاتر املاک با مناطق و... از جمله برنامه های عملیاتی معاونت مالی و اقتصاد شهری در سال جاری است.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه در خصوص انتقال نمایشگاه‌ها به شهرآفتاب افزود: شهرداری تهران توسعه شهرآفتاب را در دستور کار قرار داده است و ما معتقدیم با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران بهترین مرکز برای برگزاری نمایشگاه‌ها مجموعه شهرآفتاب است.

وی افزود: در حال رایزنی با دولت و مسئولان مربوطه هستیم تا جهت گیری به این سمت باشد و بتوانیم از ظرفیت شهرآفتاب برای برگزاری نمایشگاه‌ها استفاده کنیم.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: شهرآفتاب علاوه بر برگزاری نمایشگاه، ظرفیت‌های دیگری از جمله در حوزه های گمرک نیز دارد که می توان بیش از پیش از این مهم در راستای پیشبرد اهداف مدیریت شهری بهره برد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار