آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

کشته شدن حداقل ۹ غیرنظامی در حملات ترکیه به سوریه

کشته شدن حداقل ۹ غیرنظامی در حملات ترکیه به سوریه به نوشته المیادین، در حملات ترکیه به سوریه که بامداد امروز انجام شد، در شهر مرزی «المالکیه» حداقل ۹ کشته از غیرنظامیان در پی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 20
کد خبر: ۱۶۰۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر منابع آگاه در شمال شرق سوریه از کشته شدن غیرنظامیان و نظامیان سوری در حملات امروز ترکیه به استان الحسکه و حلب خبر دادند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نیز گزارش داد که تعدادی از نظامیان این کشور نیز در حملات ترکیه به حومه حلب و الحسکه کشته شده‌اند.

طبق این گزارش، جنگنده‌های ارتش ترکیه نقاطی در جنوب غرب «الدرباسیه» و اطراف شهر «المالکیه» و روستای «تل حرمان» در شمال شهرک «ابوراسین» را بمباران کردند که موجب کشته و زخمی شدن غیرنظامیان و خسارات شدید به خانه‌های مردم شد.

نهاد موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» (مستقر در لندن) نیز مدعی شد که در حملات جنگنده‌های ترکیه، حداقل ۱۲ نفر از جمله شش شبه‌نظامی کُرد و شش نظامی ارتش سوریه کشته شده‌اند.

وزارت دفاع ترکیه، امروز اعلام کرد که جنگنده‌های این کشور، علیه پ.ک.ک و جناح‌های داخلی طرفدار آن در شمال سوریه و عراق عملیات انجام داده است.

روز گذشته (شنبه، ۱۹نوامبر) وزارت دفاع ترکیه با انتشار تصاویری از جنگنده‌های خود از آغاز حمله هوایی این کشور در شمال سوریه و عراق خبر داد و در کامنتی زیر این تصاویر نوشت: «زمان حساب فرا رسیده است».

گفته می‌شود که این اقدام ترکیه در واکنش به انفجار تروریستی باشد که سیزدهم ماه جاری (نوامبر) در استانبول رخ داد و شش نفر را کشت؛ آنکارا «پ‌ک‌ک» را به دست داشتن در این بمب‌گذاری متهم کرده بود.

منابع خبری آگاه گزارش دادند که بیش از ۵۰ هواپیمای جنگنده و ۲۰ هواپیمای بدون سرنشین در این عملیات شرکت داشتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار